РЕФЕРЕНЦИИ

Вижте какво казват нашите клиенти за нас...


д-р Евгени Христозов
Lege Artis
Избрах да работя с Бул Мед Консулт на първо място заради високото качество на апаратурата, която предлагат на българския пазар - Syneron-Candela е една от водещите компании в производството на медицинските лазери, предлагаща апарати, които са „златен стандарт“ в сферата на лазерното лечение на естетични и дерматологични проблеми. Аз работя с CO2RE, V-Beam Perfecta и Gentle Lase Pro и смело мога да заявя, че тези лазери предоставят стабилни, повтарящи се резултати, независимо от разнообразието от проблеми, с които се сблъскваме.

С времето се убедих и в професионализма на екипа на Бул Мед Консулт, както по отношение на сервизирането на тази сложна апаратура, така и във всеки друг случай, в който ми се е налагало тяхното съдействие. Без съмнение, те не просто продават медицинска апаратура с много високо качество, а са истински партньор в трудното ни лекарско ежедневие.

Виктория Кесаровска
„Виктория Спа”

"Ние работим с Бул Мед Консулт от много време. Непрекъснатото новаторство, което те предлагат ни прави по-конкурентни и по-успешни на пазара. В отношенията си с тях винаги срещам висок професионализъм и коректност. Радвам се, че мога да имам такъв партньор в лицето на Бул Мед Консулт."

Антони Миланов
Evolution Aesthetic & Laser Center

Бул Mед е една от най-надеждните компании, които Evolution Aesthetic & Laser Center има за свой партньор. В процеса на работа многократно съм се уверил, че те са професионалисти с доказан опит, коректни и перфекционисти във всяко едно отношение. Вярвам, че можете да им се доверите напълно.

Дани Шопова
Козметичен салон „Nirvana“
Бул Meд Консулт е лидер на българския пазар в бюти индустрията. Освен широка гама от модерна апаратура, млад екип от професионалисти и петфектен сервиз, фирмата интегрира иновативни методи за развитие на бизнеса на своите клиенти. Ежегодни семинари, перфектни маркетингови и PR кампании, частни събития и други разнообразни дейности, иниацирани от екипа на Бул Mед, правят партнъорството ни успешно и дълготрайно.

Салон Нирвана разполага с 5 апарата от Бул мед. От години работим заедно и продължаваме с пълен устрем напред към новото, модерното и най-вече - гарантирано ефективното в бюти индустрията. Благодаря на целия екип ма Бул Мед за професионалната колаборация.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg


X