PRIMELASE - ДИОДЕН ЛАЗЕР ЗА БЕЗОПАСНА И ЕФЕКТИВНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ


Primelase (Праймлейс) е диоден лазер премахващ нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година. Той е с най-голяма мощност сред познатите енергии в естетичния сектор от порядъка на (3600 вата). Притежава 4 различни дължини на вълните , които доставят енергия чрез иновативната USP технология (ultra short pulse).
ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА, ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА...

В зависимост от дължината на вълната, която се използва, ще има по-голяма или по-малка от абсорбция на пигмента и различни дълбочини на проникване.
755 нанометра: е вълната използвана от Александритните лазери, абсорбира най-добре меланина, особено ефективен при светли кожи. Това дава възможност на най-фините косми, както и на тези с по-малко ниво на пигмента да бъдат окончателно премахнати.
810 – 940 нанометра: е подходящ за различни цели. Тази вълна успява да се адаптира перфектно към всички фототипове кожа и дебелина на косъма.
1060 нанометра: е тази, използвана от Nd:YAG лазери, тя се прилага при най-тъмните фототипове, като способността на проникване е много висока.
Primelase предлага безконкуренти резултати още от първата сесия на процедурата. Основната разлика между Primelase и останалите диодни лазери е, че Primelase позволява използването на кратки импулси с висока енергия и скорост, така че енергията да се контролира по всяко време за максимални резултати. Разполага с 4 режима на работа, които достигат максимална мощност от 63J / cm² в 400 милисекунди.

ПУЛСАЦИЯ

UPS технология позволява ултра къси импулси с продължителност до 3 мс, за да бъдат доставени, по-кратък от времето за термична релаксация на космения фоликул, което му придава голяма ефикасност при постоянно лазерна епилация.

Платформата primelase предлага различни импулсни дължини, които могат да бъдат избрани:
AUTO: в този режим на работа се избира минимална продължителност на импулса, (например 22 J / cm2 в 9 милисекунди), който е много ефективен. Приложим за кожи с ниско или умерено производство на меланин.

30ms: импулси от 30 милисекунди. Приложим за кожи със средно производство на меланин.
100ms: импулси от 100 милисекунди. Приложим за кожи с високо производство на меланин.
400ms: импулси от 400 милисекунди. Показан за кожи с много висока меланин натоварване.

“CRYSTAL FREEZE” ТЕХНОЛОГИЯ

Primelase както и другият лазер на Cocoon Medical - Elysion използва системата “crystal freeze”, която автоматично регулира температурата по време на епилация, за да бъде безопасна и безболезнена за пациента.

Primelase използва единна енергия на освобождаване, като по този начин се избягва дублиране на импуслите. Квадратни импулси от своя страна, позволяват равномерно и ефективно епилиране. С този механизъм, броя на импулсите е намален, удължава се живота и се намалява работната сесия на лазера.

НАКРАЙНИЦИ

Освен високата честота на повторение Primelase притежава различни по размер накрайници (9x9,20x9 и 30x9), което го прави един от най-бързите, комфортни за специалиста и ефективни лазери в естетиката.

Динамичен режим или така познатият безболезнен режим е друга функция на Primelase. Този режим позволява епилацията да се прилага без никакъв дискомфорт и да бъде лесно приемана от пациенти след първата сесия, включително и от мъже с гъсто окосмяване.

МОДЕРЕН ИНТЕРФЕЙС

Primelase има интуитивен сензорен екран, който помага на терапевта да се ръководи по време на процедурата, намалява времето за обучение и изпълнение на терапията.
Процесът на лазерна епилация, зависи от характеристиките на кожата, косата, вида топлина, която се използва, количеството и формата под, която се излъчва енергия.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Работен режим: статичен и динамичен
Дължина на вълната: 755, 810/ 940/ 1060
Дължина на импулса: Auto, 30ms, 100ms и 400ms
Охладителна система владеене (джаула/cm2)
Размер накрайник: 10x9, 11x9 20x9, 30x9 и 30x17

X