АПАРАТ PICOWAY - ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ:


PICOWAY е забележителна и иновативна лазерна технология с награда за най-добър пикосекунден лазер за 2015 от Aesthetic Industry Awards, премахваща татуировки и пигментации чрез бързо и безболезнено третиране с мощни ултракъси импулси на енергия за много кратък период от време - 300-500 пикосекунди (PS), които разбиват и влияят на омастилените и пигментирани клетки.

PicoWay има оптимална гъвкавост, като коригира дължината на вълната (от 532nm до 1064nm).ПРЕДИМСТВА

Използваните импулси са с дължина измерена в пико-секунди (една трилионна част от секундата), разбиват пигментните и оцветените клетки от татуировката в дермата на по-малки единици, с цел улеснено избледняване и абсорбиране. Всичко това протича в кратка и безболезнена процедура, която не уврежда околната тъкан.

Технологията позволява премахване на професионални и многоцветни татуировки, като отлични резултати се наблюдават дори при непрофесионални татуировки, направени с некачествени бои, твърде дълбоко или твърде повърхностно в кожата.
предимства

РЕВОЛЮЦИОННО ПРЕДИМСТВО

Тройна дължина на вълната - 532nm, 785nm и 1064nm

ВИСОКА ПИКОВА МОЩНОСТ

Ултра кратки пикови импулси, което означава по-малко енергия, липса на болка и странични ефекти

НАЙ-КРАТКАТА ПИКОСЕКУНДНА ПУЛСАЦИЯ

Позволява енергията да проникне с минимум странични ефекти

ТРЕТИРА НЯКОЛКО ПРОБЛЕМА

Премахва всички видове цветове и типове татуси
Лечение на дермални и епидермални лезии чрез дълбоко проникване на импулса с различни по големина накрайници
Подмладяване на кожата

МИНИМАЛЕН РИСК И ДИСКОМФОРТ


ПО-ДОБРИ И ПО-БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ В ОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕСИИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА


НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ

КАК РАБОТИ

 
 

РАЗЛИКАТА С PICOWAY

Уникалната технология с ултракъси импулсни сигнали на PICOWAY позволява да се достигне необходимото ударно фотоакустично повлияване, необходимо за разрушаване на омастилените и пигментни клетки. Ефективността на метода се изразява в:

ПО-МАЛКО ПРОЦЕДУРИ: PicoWay предлага по-добри резултати в няколко процедури за различни фототипове кожа.

БЪРЗИНА: Уктра къс и коцентриран импулс с висока мощност на енергия, PicoWay разбива дори миниатюрни частици с мастило, което кара организма да изчисти по-лесно татуировъчното мастило. Третиране на малки елементи води до по-добро изчистване на засегнатата кожа.

МИНИМАЛИЗИРАН РИСК: кратките импулси на PicoWay оптимизират енергията към частиците мастило, докато остатъка от количеството топлина се прехвърля върху кожата. По-малко генерирана топлина, води до липса на странични ефекти.

МИНИМАЛЕН ДИСКОМФОРТ: Заради бързината на импулсите, чувствате минимален дискомфорт по време на процедура.

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

ТАТУСИ: Клиничните изследвания показват, че след проведени средно от 3 до 5 процедури, клиентите забелязват значимо заличаване на обработваната татуирана област. Броят процедури се съобразява с типа кожа и вида на татуировката.

ПИГМЕНТАЦИИ: По отношение на пигментациите, значими резултати биват постигнати след втората процедура с PICOWAY.


X