PERK-logo
PERK-button

PERK - ХИБРИДЕН АПАРАТ ЗА ГРИЖА НА КОЖАТА

PERK™ е първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 10 минути и има мигновен ефект. Невероятно, нали?! И всичко това благодарение на иновативните технологии в света на красотата. Perk e хибридна машина за грижа за кожата, тоест получавате професионална и домашна грижа в едно. Флаконът серум, половината от който е използван по време на процедурата в салона или клиниката, клиентът взима със себе си вкъщи. Той е напълно достатъчен за 30 дни, след което ще поискате незабавно да се върнете отново за следващата си доза Perk.

Терапията може да се ползва както за освежаване на цялото лице, така и за леко напомпване на устните с ефект „филър“, както и за „подмладяване“ на погледа чрез избистряне на тена на околоочния контур.
Perk работи с roll-flex технология на накрайниците. А това означава, че нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки.
В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серумите. След процедурата в салона, клиентът отнася серума вкъщи, където го използва, за да поддържа резултата около 30 дни.
Steps-1366Steps_text-1366
PERK_10min-500
За това кратко време дава мигновен блясък и чистота на кожата без да има възстановителен период. Усещането от процедурата е много приятно, няма дразнене или дискомфорт.
Най-хубавото? Серумът, използван по време на процедурата остава за теб, за ползване у дома до следващата процедура.

КОЯ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ТЕБ ПРОЦЕДУРА

Lice_Ustni_Okoloochen-kontur-1366

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Ползвайте серумите вкъщи сутрин и вечер за дълготраен резултат.

 
 

*Всички притежатели на апарата Hydrafacial МD могат да закупят upgrade-адаптер, с който да ползват функционалността на апарата PERK

УНИКАЛНИ БИО СЪСТАВКИ


X