Тя представлява кислородно проникване в дермата с активни избелващи съставки: хиалуронова киселина, алфа арбутин, витамин C, витамин А, витамин Е.

Терапията придава сияен и равен тен на кожата. Сред съставките й е екстрактът от кора на мандарина, който разбива меланина на повърхността на кожата  и тя добива по-светъл, бляскав и равномерен тен.  Екстрактът от жълт лапад, друга важна съставка на терапията, също допринася за избелване на кожата. Той изравнява тена, премахва тъмните кръгове под очите и пигментните петна по кожата. Допълнителната помощ идва от екстракта от женско биле и мечо грозде, които от векове са известни природни средства за освежаване и изравняване на тена при пигментирана кожа.

Терапията има и хидратиращ ефект. Повлиява пигментации в дълбочина, получени в следствие на прекомерно излагане на слънце, родилни и хормонални пигментации.

Голямото предимство на терапията, че  избелващият ефект се постига,  без всякакво излющване, зачервяване, отоци и дисконфорт (за разлика от химичните пилинги).

 

Продукти за домашна грижа:

 

Opulence Почистващ гел 

Почиства – Избелва – Усъвършенства

Нежна пяна за почистване на кожата на лицето. Тя премахна замърсяванията от порите и оставя кожата мека, чиста и сияйна.

Как да използваме:
Намокрете лицето си вода, нанесете малко количество от пяната с масажиращи движения. След това изплакнете обилно с вода. Ако се появи дразнене, прекратете използването на пяната. За по-добър ефект можете да използвате продукта в комбинация с Rejuvenate дневен серум с хиалуронова киселина,  Opulence хидратиращ гел и Opulence крем с изсветляващ ефект.

Препоръчва се за:

  • Недобре хидратирина кожа
  • Чувствителна кожа
  • За почистване от грим

50 ml

 

Opulence Хидратиращ гел

Избелва – Хидратира – Стяга

Лек, но не мазен, хидратиращ гел, подходящ за всички типове кожа. активно противодейства на дехидратацията на кожата, като създава невидим слой, който предпазва кожата от загуба на вода.

Как да използваме:
Нанасяйте малко количество от гела два пъти дневно, сутрин и вечер, след нанасянето на Rejuvenate дневен серум. След това завършете процедурата с намазване на Opulence крем с изсветляващ ефект. Ако се появи раздразнение, прекратете употребата.

Препоръчва се за:

  • Пигментации – хормонални или предизвикани от слънцето
  • Суха и замърсена кожа
  • Неравен тен

40 ml

Opulence Крем със запечатващ ефект

Подхранва – Изсветлява – Придава гладкост

Лек, богат на хранителни вещества за кожата крем. Подходящ е за всички типове кожа. Този подхранващ крем задържа влагата в кожата и не й позволява да се дехидратира. Също така изглажда и балансира тена.

Как да използваме:
Наняйте крема на лицето и шият си два пъти дневно, сутрин и вечер. За оптимални резултати нанасяйте крема след Rejuvenate дневен серум с хиалуронова киселина и  Opulence хидратиращ гел.

Препоръчва се за:

  • Дехидратирана кожа
  • Видими фини линии и бръчки
  • Лишена от блясък и жизненост кожа
  • Неравномерен тен на лицето, в следствие на излагане на слънце


 

 


X