4 иновативни серума за по-млада и здрава кожа.

Intraceuticals+ Boosters са най-новите продукти на звездната марка Intraceutical – известна още като Терапията за лице на Мадона. Boosters са 4 нови серума, създадени по иновативна технология, като всеки от тях се грижи за специфични дерматологични проблеми.

Vitamin C+3 Booster е за по-стегната, сияйна и гладка кожа, Collagen+ Booster помага за подобряване на еластичността на кожата, Antioxidant+ Booster се препоръчва за детоксикиране на кожата, за балансирана и подмладена кожа, Vitamin А+ Booster регенерира, почиства и освежава кожата. За по-добри и комплексни резултати серумите могат да се комбинират.

 

 

Подробно за серумите:

VITAMIN A+ BOOSTER 

Регенерира – Почиства – Подмладява


Подобрява външния вид на кожата, особено на тази, която е предразположена към пигментации, има  видими пори и е увредена от слънцето. Серумът подобрява неравномерната текстура и дълбоките бръчки. Новата формула на Витамин А притежава уникалното свойство да се освобождава, само когато е необходимо, което засилва стабилността на продукта и намалява дразненето.

Положително действие:

 • Почиства замърсената кожа.
 • Омекотява и изглажда загрубялата кожа и намалява появата на фини линии и бръчки.
 • Подобрява появата на видими пори и недостатъци на кожата.

 

VITAMIN C+3 BOOSTER

Гладка – Сияеща – Стегната кожа

Трите синергични форми на Витамин С помагат за изглаждане, укрепване и защита на кожата. Подходящ е за  всички типове кожа, но най-вече за кожата с признаци на преждевременно стареене и нанесена вреда от слънцето.

Положително действие:

 • Бори се със свободните радикали и осигурява  защита от слънчевите лъчи.
 • Ободрява и подобрява външния вид при хиперпигментация.
 • Осигурява ключов ко-фактор в синтеза на колагена за подобряване на текстурата на кожата.

 

COLLAGEN+ BOOSTER 

Стяга –  Възстановява   кожата

Осигурява мощен коктейл от пептиди, стимулиращи производството на колагена и еластина в кожата. Новосинтезираният колаген възстановява  кожата, подмладява я и попълва обема.  Колагенът също така помага за стягането на кожата, когато тя е загубила своята еластичност, тонус и плътност.

Положително действие:

 • Незабавно намалява появата на фини линии и бръчки, с видим лифтинг и стягащ ефект.
 • Дълбоко хидратира кожата и видимо подобрява външния вид на  кожата.
 • Помага да се увеличи плътността на кожата. Прави я по-здрава и по-стегната.

 

ANTIOXIDANT+ BOOSTER

Детоксикира – Балансира – Подмладява кожата

Съживява и балансира  стресираната кожа с изключително мощните си природни съставки – антиоксиданти. Техният  произход е от австралийските тропически гори. Този Booster  е много подходящ за премахване на видимата подпухналост и тъмните кръгове около очите. Това  го прави идеален за уморена от пътуване кожа.

Положително действие:

 • Действа като „детоксикатор“ за кожата.
 • Премахва тъмни кръгове и подпухналостта около очите.
 • Подобрява вида на тена.

 

Продукти за домашна грижа:

Всеки серум е  придружен от крем за домашна грижа със същите съставки и действие. Кремовете за домашна грижа се използват като поддържаща терапия за удължаване на ефекта от серумите. В зависимост от проблемите на кожата кремовете за домашна грижа, също както и серумите, могат да се използват комбинирано. За точната комбинация за вашия проблем се обърнете към дерматолог.


X