elysion-pro-logo

Elysion PRO - Безопасна и Ефективна Лазерна Епилация

Диодната лазерна платформа на Елисион е развита на същата основа както и другият медицински лазер - primelase. Мощността на Еlysion е 2000W и работи с различни дължини на вълните.

Elysion работи на принципа на селективната фототермолиза, което се състои в предаването на лазерен лъч с помощта на меланина, достигайки много високи температури, за да унищожи фоликула, без да уврежда околните тъкани.
ЕФЕКТИВНА

ЗА ВСИЧКИ ЗОНИ

ЗА ВСЕКИ ФОТОТИП

БЕЗБОЛЕЗНЕНА

755nm: Ефективен при светли кожи, позволявайки дори редки косъмчета да бъдат премахнати с по-малко ниво на пигментация.
810nm: Работи с всички фототипове както и всички цветове на косъма.

ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНИТЕ

ИНТЕРФЕЙС

Лесен за ползване тъч скрийн с насочваща програма

Elysion има изключително лесен за използване интерфейс, който значително намалява времето за обучение на терапевт. Притежава две системи, които работят както на статичен, така и на динамичен режим, като режимът се използва за промяна на импулса в зависимост от графиката, плавността и фототипа кожа.

ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА - "CRYSTAL FREEZE"

Апаратът работи с изключителна система "crystal freeze". Това е система за охлаждане на върха на накрайника на базата на TRT (термично релаксационно време), което е времето, необходимо за намаляване на температурата, генерирана от лазерен лъч върху тъканта, на която се работи.

Тази изключителна система работи, като се поддържа постоянна температура от 6 ° C на върха на накрайника, създавайки приятно усещане на кожата по време на епилация.

Поради високата мощност на пулса и висока повтаряемост, Elysion се представя добре във всички зони на тялото. Намалява времетраемостта на процедура и постига по-добри моментни резултати.

Elysion е платформа, която позволява различни дължини на вълните, да бъдат събрани в едно единствено устройство, което придава гъвкавост на процедурата и прецизност.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ

Доходност и възстановяване на инвестициите в един много кратък период от време са две от предимствата на Elysion. Мощността и високата повторяемост на импулса отстраняват повече от 60% от окосмяването още през първата сесия. Освен това, динамичният модул е подходящ и за мъже с висока плътност на фоликулите и по-ниска устойчивост на болка, което прави Elysion лидер в епилацията.

X