АПАРАТ e-Two ПЪЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО


Е-Two е идеален за противодействие на издайнически признаци на стареене, белези, петна и стрии, включително увиснала кожа около очите, назолабиални гънки и бръчки в областа на шията. Одобрена с FDA и CЕ сертификати, eTwo е доказано ефективна и резултатно бърза терапия.

КАК ДЕЙСТВА?

e-Two комбинира двe уникални радиочестоти Sublime & Sublative за цялостно подмладяване на лицето. Това е технология насочена към стимулирането на естествена регенерация на клетките.
Апаратът действа чрез електромагнитна енергия при контролиран импулс, която осигурява мощно действие върху дермата при максимална безпопасност за пациента и кратък възстановителен период.

Sublime

Изчерпването на колаген и еластин в дермата води до загуба на кожна еластичност и плътност, в резултат, на което кожата увисва. Sublime използва системата ELOS, която комбинира безопасни и ефективни нива на инфрачервена светлина и двуполюсна RF енергия, за да навлезне в дълбокият дермалния слой на кожата, като стимулира производството на колаген за незабавно и дългосрочно подобрение на бръчките и контура на лицето.

Първоначално има незабавно свиване на съществуващите колагенови влакна, но с течение на времето, кожата в третираните области се подобрява в резултат на колагеновото ремоделиране.

Sublative

е биполярна радиочестотна технология, чието действие е насочено към стимулиране на фибробластите в кожата да синтезират нови колагенни и еластични влакна. Те от своя страна видимо подобряват кожата, правят я по-гладка и стегната. Именно колагенът поддържа кожата ни красива. С напредването на възрастта колагенът в кожата намалява, затова и текстурата се влошава. Появяват се бръчки и стрии, тъй като кожата ни става все по-малко еластична. Технологията Sublative стимулира именно естественото производство на колагенни и еластични влакна.

Когато тялото старее, визията и характеристиките на кожата се променят. Колагенът образува структурната мрежа на нашата кожа. При стареенето колагена и еластина намаляват, кожата изтънява и евентуално увисва. Е-TWO има за цел да противодейства на тези дефекти, чрез подобряване на бръчките, пигментацията и структурата на кожата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

✓ Неинвазивна терапия против бръчки
✓ Стимулира синтеза на нов колаген и еластин
✓ Elōs технология за безопасна, бърза и ефективна терапия. Загрява в дълбочина
✓ Видим резултат
✓ Минимален възстановителен период
✓ Силно въздействие върху дермата и епидермиса
✓ Спомага за производството на колаген и еластин
✓ Третира успешно всички възрасти и различните фототипове кожа
✓ Малък възстановителен период, доказана ефикасност
✓ Впечатляващ процент доволни пациенти

ИНТЕРФЕЙС

 • Интелигентна система показва в реално време състоянието на кожата
 • Апаратът има touch screen, който е динамичен и лесен за употреба
 • Индикатор за обратна връзка с кожата – показва състоянието на кожата и енергията, която се доставя
 • Скала показва дълбочината и широчината на топлинната обработка

E-TWO ПОМАГА ПРИ

БРЪЧКИ / ОТПУСНАТОСТ / РЕЛЕФ
 • Видими бръчки, назолабиални гънки, отпусната кожа на лицето и вратът
 • Увиснал клепач
 • Заглажда кожата и стяга контура на лицето
ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕКСТУРА
 • Цялостно подобряване в текстурата на кожата
БЕЛЕЗИ И АКНЕ
 • Лечение на белези от различен характер, включително и акне
СТРИИ
 • Стрии и повърхностни кожни лезии
ПЕТНА
 • Заличава напълно пигментни петна
ИЗГАРЯНЕ
 • Проблеми причинени от слънчево изгаряне
 • Ергономичният апликатор доставя биполярна радиочестотна енергия, чрез матрица от електроди, които се разполагат в накрайника. Тази частична доставка на радио честотна енергия причинява леки микро-епидермални наранявания и предизвиква незабавен импулс, който ускорява процеса на заздравяване и води до гладка и подмладена на вид кожа.

X