Д-р Фирас Ал-Ниаими с Дерматологичен Workshop в София на 09 юни 2017, хотел Hilton

На 9 юни в София, хотел Хилтън ще се проведе едно от най-интересните workshop събития в дерматологията в България, с лектор д-р Ал-Ниаими.


workshop-FB-event

На 9 юни  2017 г. от 13 до 16 часа, в хотел Хилтън, София ще се проведе едно от най-интересните workshop събития в дерматологията в България, с лектор д-р Ал-Ниаими.

 

Събитието се организира от Бул Мед Консулт – ексклузивен представител на SyneronCandela за България и се очаква да събере на едно място редица дерматолози и специалисти, заинтересовани от най-иновативните технологии в дерматологията.

 

Фокус на програмата на дерматологичния workshop са лазерните технологии CO2RE и PDL на SyneronCandela и бъдещето на технологиите в естетиката. Д-р Ал-Ниаими ще сподели с участниците в дерматологичния workshop най-успешните практики на съчетаването на наука, доверие и резултати, водещи до успех.

 

Д-р Фирас Ал-Ниаими е дерматолог и консултант по дерматология във Великобритания.

dr_firas_al_niaimi.0_lg

Той завършва своята специализация в Манчестър, в един от най-големите дерматологични центрове в Европа, където работи заедно с редица известни дерматолози от цяла Европа.

Д-р Ниаими специализира дерматологична хирургия и използване на лазери в дерматологията в световноизвестния дерматологичен институт St. John’s при болницата Guy’s and St Thomas’ в Лондон. Своите познания относно използването на лазерите в дерматологията той затвърждава по време на престоя и работата си в САЩ.

 

Най-голямата страст на д-р Ниаими са научните изследвания в областта на дерматологията. Той има над 130 научни публикации в областта и над 200 презентации както на национално, така и на международно ниво. Редица международни фармацевтични, козметични и компании за лазерна апаратура се допитват до него относно своите проекти.

 

Постиженията му в областта на дерматологията и по-специално при  хирургичното лечение на рак на кожата, лазерите и козметичната дерматология му отреждат престижно място сред най-уважаваните дерматолози по света.

 

Д-р Ниаими е предпочитан лектор по целия свят, канен да представя своята експертиза на над 200 дерматологини събития.

 

Не пропускайте шанса да присъствате на неговия Workshop в София на 9 юни в хотел Хилтън. 

Участието в събитието е БЕЗПЛАТНО за всички дерматолози, желаещи да вземат участие в дерматологичния workshop!

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

 

Вашето място може да запазите и на тел. 0882 101 559 или на office@bulmed.bg!

 

 

 


X