Какво представлява апарат VelaShape II?

VelaShape II е апарат, който извайва тялото и редуцира целулита дълготрайно след 4 до максимум 8 процедури. VelaShape II осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт. Тайната на VelaShape е, че използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум. VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулит и стягане на кожата. Доказателство за това е над 10 годиния опит на Candela в областта на медицинската естетика, десетките клинични проучвания и извършените повече от 5 милиона процедури в света. Candela е експерт в производството на ефективни устройства за контуриране на тялото. Това допринася за изключителния успех на VelaShape II. Уредът дава гарантирани последователни резултати.

Кои са предимствата на апарат VelaShape II?

VelaShape II съчетава двуполюсна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките слоеве на кожата. Това води до ефективно намаляване размера на мастните клетки и изглаждане на кожата.

Апаратът VelaShape II използва патентована Elos технология. Тя съчетава двуполюсна радиочестота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри. Това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица. Започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Повече за най-новата версия на апарата – VelaShape III, вижте ТУК.  VelaShape III е американско производство, дело на световния лидер в производството апарати за естетиката – Candela Medical.

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

VContour

Виж още

Супер ефективност:

Устройството VelaShape II използва 4 вида енергии, които работят в синергия.

 • Инфрачервената светлина (IR) загрява тъканта до 3 mm дълбочина.
 • Биполярната радиочестота (RF) загрява тъканите до ~
  15 мм дълбочина.
 • Вакуумните +/- масажните механизми позволяват прецизност при насочването на енергията към тъканта.
 • VelaShape II е първият апарат, създаден за намаляване на обиколката на тялото чрез премахване на целулита.
 • Третира корем, седалище и бедра за 20 – 30 минути.

Резултати:

 • До 7 см редукция на обиколката
 • Клинично доказани резултати
 • 97% от клиентите са доволни от процедурата
 • Кратка процедура – само 30-40 мин.
 • Неинвазивна и приятна процедура
 • Без възстановителен период

Клинични резултати

По данни от клинично проучване на Candela, проведено сред 42 пациенти.

Технически спецификации

Апликатори VSmooth VContour
Вакуум пулсиращ пулсиращ
Зона за третиране 40mm x 40mm 30mm x 30mm

 

Размери на апарата 36cm x 55cm x 80cm
 Тегло на апарата 27 кг
Светлинен спектър 700 – 2000 nm
Електрически изисквания 100-230 VAC; 50/60Hz, монофазен
Инфрачервена лампа До 35 W
Радиочестота До 60W

 

 

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button