VBeam Prima е високотехнологичен импулсен лазер (PDL), който се използва от лекари дерматолози по целия свят за лечение на доброкачествени кожни образувания, пигментни лезии, някои непигментни лезии. Апаратът е слабо болезнен за пациента. Страничните ефекти са сведени до минимум. Лазерът съчетава две дължини на вълната – 595 nm (PDL) и 1064 nm (ND:Yag).

Технологията

VBeam Prima е висококачествен импулсен лазер (PDL), който поддържа две дължини на вълната, за да третира успешно повече от 20 индикации. 595 nm дължина на вълната, която се абсорбира много добре от кръвоносните съдове. Енергията й се абсорбира много добре от оксихемоглобина, което позволява на съдовете да коагулират и да се изчистват. Тази дължина на вълната се абсорбира малко от меланина. Лазерът поддържа още една дължина на вълната – 1064 nm (ND:Yag). Енергията й е подходяща за успешно третиране на дълбоки сини вени, венозни езера и бръчки. Лазерът VBeam Prima разполага с по-голям размер на лъча – 15 mm и с 50% по-голяма максимална енергия при дължина на вълната 595 nm. Това позволява по-бърза и по-ефективна процедура. Сесия, която досега изискваше 100 импулса с 12 mm размер на лъча, сега изисква по-малко от 64 импулса с 15 mm размер на лъча.

Индикации

С лазера VBeam Prima могат да се третират над 20 индикации с и без пурпура.

 • Розацея
 • Доброкачествени пигментни лезии
 • Порт-вайн-стейн
 • Таленгиктазия по лицето и краката
 • Хемангиоми
 • Ангиоми
 • Паякообразни ангиоми
 • Дълбоки сини вени
 • Венозни езера
 • Бръчки
 • Акне вулгарис
 • Доброкачествени кожни лезии
 • Брадавици
 • Белези
 • Стрии
 • Псориазис
 • Пойкилодерма на Циват

Охлаждане

Патентованото динамично охлаждащо устройство заедно с новото Ever Cool контактно охлаждащо устройство дава по-голям комфорт на пациента и повече възможности за работа на лекаря. Двете охлаждания заедно защитават по-добре епидермиса. Динамичното охлаждащо устройство автоматично предпазва горния слой на кожата, докато с Ever Cool контактното охлаждащо устройство можете да третирате васкуларни и пигментни лезии едновременно.

Клинични резултати

Технически спецификации

Дължини на вълната PDL лазер: 595 nm, Nd:YAG лазер: 1064 nm
Честота на повторение PDL: до 1.5 Hz, Nd:YAG лазер: до 10 Hz
Продължителност на импулса PDL: 0.45-40 ms, Nd:YAG лазер: 0.25 – 60 ms
Максимална енергия на импулса PDL: 12 J, Nd:YAG лазер: 30 J
Метод на оптично нагласяне Оптични влакна с възможност за регулиране на размера на лъча
Мрежа WiFi
Размери 135 x 51 x 84 cm
Тегло 127 кг
Изисквания за електрическата мрежа 220-240 VAC, 24 A max, 50/60 Hz, монофазен
Охлаждане Динамично охлаждащо устройство, EverCool контактно охлаждане
Патентовано динамично охлаждащо устройство (DCD)
Интегриран контрол, криогенен контейнер, накрайник с дистанционно калибриране
Криоген HFC 134a
DCD продължителност на спрея Регулируемо: 20-100 ms
DCD продължителност на отлагане Регулируемо: 10-100 ms
DCD продължителност след пръскане Регулируемо: 0-50 ms
Размер на лъча 3-15 mm, Zoom накрайник: 3 x 10 mm
Патентовано EverCool контактно охлаждане
Потребителски контрол, регулируем,  сапфирен охлаждащ накрайник за ползване преди, по време и след импулса
Температура 10°C – 20°C
Размер на лъча 3 – 15 mm Zoom накрайник

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg