ULTRASHAPE POWER  ФОКУСИРАН ПУЛСИРАЩ УЛТРАЗВУК

Технологията на UltraShape Power използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област в подкожната мастна тъкан. По време на процедурата UltraShape Power мастните клетки биват унищожавани и никога не се възстановяват в третираната зона. Апаратът доказва ефективността си с над 350 000 проведени процедури по цял свят.

Клинично проучване на  Syneron Candela  показва че, средното намаляване на мастната тъкан след една процедура е около 32%, за разлика от други технологии, които дават средна успеваемост от 11 до 22%. 80% от хората, участвали в клиничното проучване казват, че забелязват много добри резултати около 2 седмици след първата процедура, а 83% от участвалите в проучването имат намаляване на обиколката от 1.5 см.

Процедурата е абсолютно безболезнена. Технологията дава видими и измерими резултати в рамките на 2-3 седмици.

Официален уебсайт

Апликатори

U-SCULT TRANSDUCER

Виж още

Естествено освобождаване на мазнини

Триглицеридите и отпадъчните елементи от разрушените мастни клетки се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма и се превръщат в енергия. Резултати от публикувани клинични проучвания показват, че освободените триглицериди не се натрупват в кръвта или черния дроб. Процесът се извършва без да се вреди по какъвто и да е начин на кожата, кръвоносните съдове, нервите или съединителната тъкан.

 

UltraShape доставя пулсираща фокусирана ултразвукова енергия до мастната тъкан, като предизвикване незабавното ѝ разрушаване. По този начин осигурява видими и дълготрайни резултати.

Фокусиран – ултразвуковата енергия се трансформира в прецизен, ограничен фокусен обем, засягайки само подкожната мазнина на контролирана дълбочина.

Пулсиращ – Енергията предизвиква пръскане на мастната клетка по механичен, нетермичен начин, като засяга само мастната тъкан. Нервите, кръвоносните съдове и мускулите остават незасегнати.

Възвръщане на инвестицията

 • Печалбата от един пациент/клиент е по-голяма в сравнение с останалите апарати за неинвазивно премахване на локални мастни натрупвалия. Това води до значителна годишна печалба.
 • Възвръщането на инвестицията става бързо заради по-бързото изпълнение на процедурата и с около 35-50% по-евтин консуматив в сравнение с останалите процедури от този тип на пазара. Тук се взима предвид също така времето за изпълнение на процедурата (2 пъти по-кратко), резултатът, усещането по време на процедурата и задоволеността на пациента/клиента.

Предимства

 • Напреднала технология за следене и управление на резултатите – софтуерът на UltraShape Power специфичен, но лесен за употреба инструмент за анализ на пациента и съхраняване на данни, следене на резултати.
 • Онлайн управление и поддръжка – автоматични ъпдейти на софтуера и дистанционни препоръки за поддръжка, автоматично закупуване на импулси, директно чрез системата
 • HD тъч скрийн и вградена видео камера
 • Лек, компактен апарат – тежи само 45 кг, мобилен е и лесен за преместване.

Клинични резултати

Технически спецификации

Размери 100x38x45 cm
Тегло 45 кг.
Акустично налягане До 12 g, 660 W/cm2
Честота Приблизително 200 kHz
Видео камера HD digital
Екран 15 инча

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17
  София, България

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg