INMODE – НОВ АРСЕНАЛ ОТ ЕСТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ

Благодарение на арсенала от естетични решения на Inmode, вече е възможно да се изпълняват всички нехирургични процедура. Новите апаратни конфигурации на Inmode включват  5 нови платформи с различни апликатори – от лазерна епилация до IPL подмладяване на лицето, третиране на целулит, радиочестотно асистирана липосукция – BodyTite, Face&Neck Tite.

VOTIVA ПЛАТФОРМА

Forma V и Fractora V

Продуктовата линия Votiva предлага най-съвременната женска грижа за терапевтична употреба, която помага при лечението на сексуална дисфункция или като допълнение към упражненията на Кегел (затягане на мускулите на тазовото дъно, за да се увеличи мускулния тонус).

 • Ставате част от растящия сегмент на женското здраве
 • Предлагате най-доброто решение за вагинално подмладяване
 • Привличате на по-широка пациентска база, която преди това е нямала достъп до безболезнено лечение

Апликатори

FractoraV

Виж още

Mini fx / Body fx

Виж още

OPTIMAS Платформа

Lumecca / Fractora Forma / Diolaze XL

Optimas на InMode предлага най-съвременната неинвазивна технология за най-търсените процедури за лице. Това е решение, което предлага пълен набор от козметични процедури в една мощна платформа, насочена към бръчки, ремоделиране, акне, обезкосмяване поражения от слънцето и подмладяване.

Апликатори

Fractora

Виж още

DiolazeXL

Виж още

Morpheus8

Виж още

Mini fx / Body fx

Виж още

CONTOURA ПЛАТФОРМА

BodyFX / Plus

Линията Contoura на BodyFX е подходяща за оформяне на тялото и третиране на целулита и предлага неоперативни възможности за липосукция чрез използване на силата на радиочестотната енергия и загряване и стопяване на подкожна тъкан. Процедурата е неинвазивна и не изисква престой в болница, ремоделира и стяга кожата. Перфектна е за корема, талията, ханша и бедрата. Нашата Plus технология използва фракционирана радиочестотна енергия, за да стимулира производството на колаген и да ремоделира тялото. Plus процедурите позволяват пациентите да постигнат по-тонизирана и загладена кожа.

Апликатори

Fractora

Виж още

TRITON

Diolaze xl

Платформата Triton предлага уникална съвкупност от три различни лазерни дължини на вълната (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), за да се увеличи възможността на клиниките да третират пациентите си по уникален и персонализиран начин. Това гарантира, че Triton е единствената платформа за обезкосмяване, от която се нуждае всяка клиника. Платформата Triton съчетава мощност, скорост и резултати.

Апликатори

DiolazeXL

Виж още

Fractora

Виж още

Mini fx / Body fx

Виж още

Vasculaze

Виж още

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg