Какво представлява InMode?

Благодарение на InMode, вече е възможно да се изпълняват всички нехирургични процедури. Новите апаратни конфигурации на InMode включват  5 нови платформи с различни апликатори. Всеки от тях с различно приложение – от лазерна епилация до IPL подмладяване на лицето, третиране на целулит, радиочестотно асистирана липосукция – BodyTite, Face & Neck Tite.

inmode-aparat-platformi

Защо да инвестирате в платформата Votiva?

Votiva е платформа, с която се извършва процедура за вагинално подмладяване и подобряване на усещането във влагалището. Това е нова и все по-търсена процедура по целия свят. Тя става все по-разпознаваема и в България. Затова всеки, който инвестира в бизнес с процедури за вагинално подмладяване сега, ще спечели в дългосрочен план.

 • Станете част от растящия сегмент на женското здраве.
 • Предложете най-доброто решение за вагинално подмладяване.
 • Привлечете по-широка пациентска база, която преди това е нямала достъп до безболезнено и напълно безопасно решение на интимни проблеми.

Какво представлява VOTIVA?

Votiva e нова професионална нехирургична процедура, която използва радиочестотна енергия за третиране на симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. Votiva е медицински апарат, който доставя контролирана биполярна радиочестота енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване на текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището. Загубата на вагинално усещане и тонус може да бъде страничен ефект от вагинално раждане или стареене. С течение на времето вагиналната стена и входа на вагиналния канал (Introitus), които съдържат колагенни влакна, се отпускат и губят еластичността си. Радочестотната енелгия прониква дълбоко в тъканта и води до ремоделиране на вагиналните тъкани, като по този начин се възстановява гъвкавостта и формата.

За какво се използва платформата?

Votiva е предназначен за жени, които имат вагинални проблеми сред раждане или стареене в областта на вагината. Това включва жени след раждане, такива в менопауза, както и тези, които желаят да подобрят сексуалното си преживяване. Процедурата с апарата е предпочитана и от жените, които търсят вагинално козметично подобрение и искат да се чувстват по-уверени за здравето си.
Платформата работи с няколко вида апликатори. С тях се извършват процедури, както за вътрешно вагинално подмладяване, така и за избелване и подмладяване на външната генитална тъкан. Votiva предлага най-съвременната технология при лечението на сексуална дисфункция или като допълнение към упражненията на Кегел.

Апликатори

fractora-V-aplikator-votiva-inmode

FractoraV

Виж още
BodyMini-FX-aplikator-votiva-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Защо апаратната платформа Optimas ?

С апаратната платформа Optimas ще оптимизирате резултатите за клиентите си. Тя съдържа богат асортимент апликатори, с които успешно можете да предлагате много на брой процедури за лице и тяло само с една машина.
С Optimas ще увеличите производителността си, приходите и удовлетвореността на пациента. Платформата е съвкупност от технологии, с които ще разширите разнообразието от процедури.
Апаратна платформа Optimas на InMode предлага най-съвременната неинвазивна технология за най-търсените процедури за лице и за малки, трудно достъпни зони по тялото. Optimas предлага пълен набор от козметични процедури за успешното третиране бръчки и фини линии, лифтиране на кожата на лицето и малки зони по тялото, ремоделиране на колагена, заличаване на петна и белези от акне, премахване на нежеланото окосмяване, стареене на кожата, в следсвие на прекомерно излагане на слънце и процедури за подмладяване.
С Optimas можете да правите ефективна и бърза лазерна епилация с апликатора DiolaxeXL.
На платформата може да бъде поставен апликатор, който намалява подкожните мазнини и стяга кожата в малки зони по лицето и тялото, като двойна брадичка, ръце, колене.
Платформата е съвместима и с най-известните апликатори на Inmode  – Fractora и Forma. Fractora фракционирана радиочестотна енергия, с която извършвате цялостен рисърфейсинг на кожата на лицето. Резултатите са по-млада, гладка и стегната кожа. Апликаторът Forma лифтира кожата по начин, който клиентите Ви обожават – чрез контролирана радиочестотна енергия, която загрява в дълбочина и предизвиква синтез на колаген и еластин.
Optimas е съвместима и с апликатора Lumecca. Това е IPL, която е идеален на премахване на пигментации и несъвършенства по кожата.
Най-новият апликатор за ремоделиране на лицето, както и за третиране на целулит – Morpheus8, също е съвместим с Optimas. С него успешно третирате бръчки и фини линии, петна и белези от акне, пресни стрии, както и целулит по тялото.
Optimas е платформа, с която практиката Ви ще бъде успешна.

Апликатори

Fractora-aplicator-optimas-inmode

Fractora

Виж още
DiolazeXL-aplicator-optimas-inmode

DiolazeXL

Виж още
Morpheus1-aplicator-optimas-inmode

Morpheus8

Виж още
BodyMini-FX-aplicator-optimas-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Какви са предимствата на апаратна платформа Contoura?

 • С иновативната технология на Contoura ще осигурите ефективност във безопасни условия за лечение на Вашите пациенти.
 • За разлика от други устройства за третиране на тялото, Contoura няма разходи за консумативи.
 • Използването на радиочестота Ви позволява да намалите целулита и да изглаите кожата на цялото тяло с едно устройство.

Какво представлява апаратна платформа Contoura?

BodyFX/ Plus

Contoura на BodyFX е подходяща за оформяне на тялото и третиране на целулита. Предлага неоперативни възможности за липосукция чрез използване на силата на радиочестотната енергия, загряване и стопяване на подкожна тъкан. Процедурата е неинвазивна и не изисква престой в болница, ремоделира и стяга кожата. Перфектна е за корема, талията, ханша и бедрата.

Нашата Plus технология използва фракционирана радиочестотна енергия, за да стимулира производството на колаген и да ремоделира тялото. Plus процедурите позволяват на пациентите да постигнат по-тонизирана и загладена кожа.

Апликатори

Fractora-aplicator-contoura-inmode

Fractora

Виж още

Какво представлява Triton?

Triton е първата в света диодна платформа за лазерна епилация, която съчетава няколко дължини на вълната. Платформата е дава възможност за премахване на нежелано окосмяване, ефективно и бързо при всички типове кожа и косми – от най-светлите, до най-тъмните.

Какви са основните предимства на платформата Triton?

Triton е апарат, който комбинира в себе си няколко дължини на вълните, за да премахне цялото окосмяване, независимо в кой етап от цикъла на растеж се намират. Това означава, че дълбоките косми могат да бъдат третирани едновременно с новопоявилите се фоликули. По този начин пациентите могат да видят по-големи резултати след по-малко процедури.
Платформата предлага уникална съвкупност от три различни лазерни дължини на вълната (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), за да се увеличи възможността на клиниките да третират пациентите си по уникален и персонализиран начин. Това гарантира, че платформата за лазерна епилация е сигурна, ефективна и напълно безопасна. Апаратът съчетава мощност, скорост и резултати.

Изключително гъвкава платформа

Важно предимство на платформата е това, че към нея могат да се прикачват и други апликатори освен накрайника за лазерна епилация – DiolazeXL. Към нея можете да добавите още апликатори за стопяване на мазнините тялото като BodyFX. Също така можете да добавите накрайник  за лифтиране на кожата на лицето, за заличаване на бръчки и фини линии, за премахване на белези от акне и на пигментации. Един от най-търсените накрайници на Inmode – Fractora също е съвместим с платформата Triton. Той представлява фракционирана радиочестота, с която се извършва цялостно ремоделиране на колагена в кожата. Резултатът е по-гладка, мека и сияйна кожата на лицето. Платформата е съвместима и с новия апликатор на Inmode – Vasculaze. Подходящ е за успешно премахване на видим капиляри по краката.
Triton е изключително гъвкава платформа. Тя е подходяща за естетични центрове, които сега стартират и искат да предлагат на своите клиенти богат асортимент от процедури за лице и тяло.

Апликатори

DiolazeXL-aplikator-triton-inmode

DiolazeXL

Виж още
Fractora-aplikator-triton-inmode

Fractora

Виж още
BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Vasculaze

Виж още

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg