Какво представляват апаратни платформи InMode?

Технологичният напредък на всички апаратни платформи InMode започва преди повече от две десетилетия със създаването на модерни устройства, изобретени от водещи лекари и учени. Апаратните конфигурации са проектирани с цел да се осигури удовлетворение както за пациента, така и за практикуващите лекари.

Благодарение на InMode, вече е възможно да се изпълняват всички нехирургични процедури. Новите апаратни конфигурации включват 5 платформи с различни апликатори. Всеки от тях има специфично приложение – от лазерна епилация до IPL подмладяване на лицето, третиране на целулит, радиочестотно асистирана липосукция – BodyTite, Face & Neck Tite.

Иновациите на апаратни платформи InMode

Иновациите на InMode насочени към медицинските процедури все повече повишават задоволеността на практикуващите лекари от постигнатите резултати. Платформите продължават да се развиват технологично, за да бъдат винаги най-добрите. С нарастване търсенето на минимално инвазивни устройства и конфигурации, InMode разработват най-модерните, ефективни минимално инвазивни и неинвазивни платформи, за да бъдат в крак с нуждите на лекаря и пациента. Марката е наградена за своите иновативни уреди, предназначени да оформят и контурират различните части от тялото. Технологиите са клинично тествани и е доказано, че намаляват времето за третиране и за възстановяване, давайки реални перфектни резултати.

Апаратни платформи Inmode са чудесно решение за всеки стартиращ бизнес, защото с един апарат можете да предложите множество разнообразни процедури. Например процедури за лифтинг на лицето, лазерна епилация, процедура за оформяне на тялото и изглаждане на целулита. И всичко това само с една платформа.

 

апаратни-платформи-inmode-aparat-platformi

Защо да инвестирате в платформата Votiva?

Votiva е платформа, с която се извършва процедура за вагинално подмладяване и подобряване на усещането във влагалището. Това е нова и все по-търсена процедура по целия свят. Тя става все по-разпознаваема и в България. Затова всеки, който инвестира в бизнес с процедури за вагинално подмладяване сега, ще спечели в дългосрочен план.

 • Станете част от растящия сегмент на женското здраве.
 • Предложете най-доброто решение за вагинално подмладяване.
 • Привлечете по-широка пациентска база, която преди това е нямала достъп до безболезнено и напълно безопасно решение на интимни проблеми.

Какво представлява VOTIVA?

Votiva e нова професионална нехирургична процедура, която използва радиочестотна енергия за третиране на симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. Votiva е медицински апарат, който доставя контролирана биполярна радиочестота енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване на текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището. Загубата на вагинално усещане и тонус може да бъде страничен ефект от вагинално раждане или стареене. С течение на времето вагиналната стена и входа на вагиналния канал (Introitus), които съдържат колагенни влакна, се отпускат и губят еластичността си. Радочестотната енелгия прониква дълбоко в тъканта и води до ремоделиране на вагиналните тъкани, като по този начин се възстановява гъвкавостта и формата.

За какво се използва платформата?

Votiva е предназначен за жени, които имат вагинални проблеми сред раждане или стареене в областта на вагината. Това включва жени след раждане, такива в менопауза, както и тези, които желаят да подобрят сексуалното си преживяване. Процедурата с апарата е предпочитана и от жените, които търсят вагинално козметично подобрение и искат да се чувстват по-уверени за здравето си.
Платформата работи с няколко вида апликатори. С тях се извършват процедури, както за вътрешно вагинално подмладяване, така и за избелване и подмладяване на външната генитална тъкан. Votiva предлага най-съвременната технология при лечението на сексуална дисфункция или като допълнение към упражненията на Кегел.

Апликатори

fractora-V-aplikator-votiva-inmode

FractoraV

Виж още
BodyMini-FX-aplikator-votiva-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Защо апаратна платформа Optimas ?

С апаратна платформа Optimas ще оптимизирате резултатите за клиентите си. Тя съдържа богат асортимент апликатори, с които успешно можете да предлагате много на брой процедури за лице и тяло само с една машина.
С Optimas ще увеличите производителността си, приходите и удовлетвореността на пациента. Платформата е съвкупност от технологии, с които ще разширите разнообразието от процедури.

Процедури за лице и за малки зони по тялото с апаратна платформа Optimas

Апаратна платформа Optimas на InMode предлага най-съвременната неинвазивна технология за най-търсените процедури за лице и за малки, трудно достъпни зони по тялото. Optimas предлага пълен набор от козметични процедури за успешното третиране бръчки и фини линии, лифтиране на кожата на лицето и малки зони по тялото, ремоделиране на колагена, заличаване на петна и белези от акне, премахване на нежеланото окосмяване, стареене на кожата, в следсвие на прекомерно излагане на слънце и процедури за подмладяване.

Приложение на апликаторите на Optimas

С апаратна платформа Optimas можете да правите ефективна и бърза лазерна епилация с апликатора DiolaxeXL.
На платформата може да бъде поставен апликатор, който намалява подкожните мазнини и стяга кожата в малки зони по лицето и тялото, като двойна брадичка, ръце, колене.
Платформата е съвместима и с най-известните апликатори на Inmode – Fractora и Forma. Fractora фракционирана радиочестотна енергия, с която извършвате цялостен рисърфейсинг на кожата на лицето. Резултатите са по-млада, гладка и стегната кожа.
Апликаторът Forma лифтира кожата по начин, който клиентите Ви обожават – чрез контролирана радиочестотна енергия, която загрява в дълбочина и предизвиква синтез на колаген и еластин.
Optimas е съвместима и с апликатора Lumecca. Това е IPL, която е идеален на премахване на пигментации и несъвършенства по кожата.
Най-новият апликатор за ремоделиране на лицето, както и за третиране на целулит – Morpheus8, също е съвместим с Optimas. С него успешно третирате бръчки и фини линии, петна и белези от акне, пресни стрии, както и целулит по тялото.

Optimas е платформа, с която практиката Ви ще бъде успешна.

Апликатори

Fractora-aplicator-optimas-inmode

Fractora

Виж още
DiolazeXL-aplicator-optimas-inmode

DiolazeXL

Виж още
Morpheus1-aplicator-optimas-inmode

Morpheus8

Виж още
BodyMini-FX-aplicator-optimas-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Какви са предимствата на апаратна платформа Contoura?

Ако Вашият бизнес е ориентиран към процедури за тяло, Contura е идеалното устройство, с което да разширите и обогатите процедурите, които предлагате на клиентите си.

 • С иновативната технология на апаратна платформа Contoura ще осигурите ефективност във безопасни условия за третиране на Вашите клиенти.
 • За разлика от други устройства за третиране на тялото, Contoura няма разходи за консумативи.
 • Използването на радиочестота Ви позволява да намалите целулита и да изгладите кожата на цялото тяло с едно устройство.

Какво представлява апаратна платформа Contoura?

Апаратната платформа Contoura съчетава няколко вида процедури за тяло в една машина. Устройството може да поддържа някои от най-добрите и изпитани във времето апликатори на Inmode, като BodyFX, Forma и Fractora. BodyFX е апликатор, който работи с контролирана биполярна радиочестота, като загрява силно в дълбочина и предизвиква процес на пиропоптоза – стопяване и втечняване на мастни клетки. Резултатът е: по-малко мазнини в третираната зона. Апликаторът Forma лифтира и тонизира зоните на лицето и тялото отново чрез биполярна радиочестота. Тази процедура е перфектна за пациенти, които имат отпусната или увиснала кожа. Апликаторът Fractora е фракционирана радиочестота, чиято цел е да ремоделира колагена в кожата, като по този начин бръчките се изглаждат, фините линии изчезват. Кожата става по-здрава и стегната. Лицето изглежда с години по-младо. Към платформата може да се добави и апликатора за подмладяване на външните генитали и за избелване на тези зони – Forma V.

Contoura е апаратна платформа подходяща за оформяне на тялото и третиране на целулита. Предлага неоперативни възможности за липосукция чрез използване на мощтна радиочестотната енергия за загряване и стопяване на подкожна мазнина. Процедурата е неинвазивна и няма възстановителен период, стяга и подмладява кожата. Перфектна е за корема, талията, ханша и бедрата.

Процедурите с платформата Contoura позволяват на пациентите да постигнат по-стегната и изгладена кожа без дълъг възстановителен период и без болка, характерни инвацивните процедури за тяло.

Апликатори

Fractora-aplicator-contoura-inmode

Fractora

Виж още

Какво представлява Triton?

Triton е първата в света диодна апаратна платформа за лазерна епилация, която съчетава няколко дължини на вълната. Платформата е дава възможност за премахване на нежелано окосмяване, ефективно и бързо при всички типове кожа и косми – от най-светлите, до най-тъмните.

Какви са основните предимства на платформата Triton?

Triton е апарат, който комбинира в себе си няколко дължини на вълните, за да премахне цялото окосмяване, независимо в кой етап от цикъла на растеж се намират. Това означава, че дълбоките косми могат да бъдат третирани едновременно с новопоявилите се фоликули. По този начин пациентите могат да видят по-големи резултати след по-малко процедури.
Платформата предлага уникална съвкупност от три различни лазерни дължини на вълната (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), за да се увеличи възможността на клиниките да третират пациентите си по уникален и персонализиран начин. Това гарантира, че платформата за лазерна епилация е сигурна, ефективна и напълно безопасна. Апаратът съчетава мощност, скорост и резултати.

Изключително гъвкава платформа

Важно предимство на платформата е това, че към нея могат да се прикачват и други апликатори освен накрайника за лазерна епилация – DiolazeXL. Към нея можете да добавите още апликатори за стопяване на мазнините тялото като BodyFX. Също така можете да добавите накрайник  за лифтиране на кожата на лицето, за заличаване на бръчки и фини линии, за премахване на белези от акне и на пигментации. Един от най-търсените накрайници на Inmode – Fractora също е съвместим с платформата Triton. Той представлява фракционирана радиочестота, с която се извършва цялостно ремоделиране на колагена в кожата. Резултатът е по-гладка, мека и сияйна кожата на лицето. Платформата е съвместима и с новия апликатор на Inmode – Vasculaze. Подходящ е за успешно премахване на видим капиляри по краката.
Triton е изключително гъвкава платформа. Тя е подходяща за естетични центрове, които сега стартират и искат да предлагат на своите клиенти богат асортимент от процедури за лице и тяло.

Апликатори

DiolazeXL-aplikator-triton-inmode

DiolazeXL

Виж още
Fractora-aplikator-triton-inmode

Fractora

Виж още
BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Виж още

Vasculaze

Виж още

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button