hydrafacial-aparat-bulmed-terapia-lice

Какво представлява Hydrafacial Keravive?

Hydrafacial Keravive е уникална, релаксираща терапия, предназначена за почистване, стимулиране, подхранване и хидратиране на скалпа, така че да се постигне по-обемна коса със здрав вид. По време на тази процедура се използват  апарати Hydrafacial Elite, Tower и Allegro, заедно с патентования разтвор, съдържащ пептидни комплекси,  предназначен да оптимизира здравето на скалпа. Hydrafacial Keravive е процедура, която се извършва само с апарат Hydrafacial и само в лицензирани и сертифицирани естетични центрове. За повече информация за апарат Hydrafacial вижте продуктовата страница.

Кои са основните предимства на терапията за здраве на скалпа с Keravive?

 • Почиства, ексфолира и хидратира скалпа и космените фоликули;
 • Премахва замърсявания, омазняване, люспи, мъртви кожни клетки и нечистоти от повърхността на скалпа и от космените фоликули;
 • Стимулира кръвообращението на скалпа;
 • Прилага дълбоко в скалпа растежни фактори и протеини, съдържащи се в кожата, които подхранват и стимулират скалпа и космените фоликули.

Какви съставки съдържа серумът Keravive?

Hydrafacial Keravive е патентована комбинация от синтетични фактори на растежа и протеини, съдържащи се нормално в кожата, но които с времето започват да намаляват в скалп и това е една от причините за недобро здраве на скалпа и косата. Това прави Hydrafacial Keravive много ефективен, тъй като е насочен за тази конкретна цел, за разлика от други продукти, при които се използват или небионалични съединения, или съединения, получени чрез рафиниране на човешки или животински екстракти, които съдържат ненужни за здравето на скалпа съединения. Терминът „пептиден комплекс” е цялостен термин, който включва комбинацията от полипептиди, които са растежни фактори, и протеини.

Официален уебсайт
hydrafacial-aparat-bulmed-terapia-lice

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Vortex-Fusion технология

Това, което отличава HydraFacial™ от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. HydraFacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на HydraFacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

Синя дюза за почистване и ексфолиация

Жълта дюза за стимулиране и подхранване

1 ПРОЦЕДУРА • 3 СТЪПКИ • СУПЕР СЕРУМИ

1

Стъпка

Стъпка 1 (в естетичния център): Почистване и ексфолиация

Първата стъпка от процедурата Hydrafacial Keravive се извършва със серум Beta-HD Clear Solution и HydroPeel синя дюза. Работи се с патентовата технология „Vortex”, която се използва и при процедурата Hydrafacial за лицето. Тя извлича замърсявания, омазняване и примеси от скалпа и космените фоликули, като същевременно стимулира кръвообращението.

Извършват се 2 преминавания за почистване на проблемните зони. Работи се на малки участъци, за да се ексфолира възможно най-голяма част от скалпа.

2

Стъпка

Стъпка 2 (в естетичния център): Стимулиране и подхранване

При втората стъпка от процедурата Hydrafacial Keravive се използва жълта дюза и Hydrafacial Keravive серум. Той съдържащ пептидни комплекси, подхранва и стимулира скалпа и космените фоликули с растежни фактори и протеини, нормално съдържащи се в кожата. По този начин косата ще се сгъсти и ще придобие здрав вид.

Терминът „пептиден комплекс” е цялостен термин, който включва комбинацията от полипептиди, които са растежни фактори, и протеини.

3

Стъпка

Стъпка 3 (у дома): Подсилване и укрепване на косъма

Третата стъпка включва ежедневната употреба на Hydrafacial Keravive спрей за грижа в домашни условия. Той съдържа пептидни комплекси, увеличава резултатите от терапията, проведена в естетичния център и осигурява ежедневно стимулиране и подхранване на скалпа и космените фоликули. Комбинацията от почистване на скалпа в естетичния център, ексфолиране, хидратация и ежедневно приложение на спрей за употреба у дома подобрява кръвообращението и подхранва космените фоликули, така че косата да стане по-гъста, по-блестяща и с по-здрав вид.

Серум за професионална употреба

Hydrafacial KERAVIVE™ serum

Виж още

Спрей за домашна грижа

Hydrafacial Keravive Peptide complex spray

Виж още

Клинични резултати

За най-добри резултати се препоръчва клиентите да провеждат терапия HydraFacial Keravive в кабинета веднъж месечно в продължение на 3 последователни месеца с ежедневно приложение на спрея за употреба у дома през целия период. Следващи терапии трябва да се прилагат при необходимост, най-малко на всеки 6 месеца.

Технически характеристики на апарата Hydrafacial

Размери на апарата Тегло на апарата Електрическа част
122 см x 45,7 см x 40,6 см (Д х Ш х В) 38,6 кг. 110-120 AC, 60 Hz, 8 Amp 220-240 AC, 50/60 Hz

 

 

Често задавани въпроси

ПРИ КАКВИ ТИПОВЕ КЛИЕНТИ Е ПОДХОДЯЩО ДА СЕ ПРИЛАГА ТЕРАПИЯТА?

Точно както терапията Hydrafacial е идеална за всяка кожа, Hydrafacial Keravive е идеална за всеки скалп! Всеки клиент, който желае да подобри цялостното здраве на скалпа и косата си и/или търси терапия за разреждане на косата или косопад, може да се възползва от терапията за здраве на скалпа HydraFacial Keravive.

КАКВИ СА ПОКАЗАНИЯТА ЗА УПОТРЕБА НА HYDRAFACIAL KERAVIVE?

- Лющене, сърбеж, сухота или дразнене на скалпа;
- Разреждане на косата или косопад поради хормонални или физиологични причини като стрес и фактори, свързани със средата;
- Подготовка за трансплантация на коса или приложение на терапия за косопад като Rogaine, Propecia, PRP или лазерна терапия.

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Hydrafacial Keravive e процедура за скалпа, която се извършва с апарата Hydrafacial. Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button