Много меланоми се развиват наново, а не от ранно съществуваща бен­ка. Ето защо стандартизираното общо заснемане на тялото в комби­нация с детайлния дигитален дер­матоскоп е безспорно най-добрият метод за изчерпателно следене на пациентите в риск от развитие на рак на кожата. Напълно автомати­зираната кула на FotoFinder ATB Tower налага нови стандарти, като предлага на пациентите много по­вече от традиционно дигитално документиране на бенките им. Сис­темата следи всеки един отделен невус индивидуално, както и карто­графира цялата повърхност на ко­жата, за да даде бързи и подробни резултати.

Технологията

FotoFinder ATB представлява прецизен софтуер, който автоматично съединява и сравнява изображения от различни прегледи на пациенти с много бенки по лицето и тялото. Той е бърз и прецизен, като спестява много време на лекаря и пациента. След като се запазят последващите изображения на пациента, апаратът автоматично сравнява всички последващи снимки със съответните базови изображения и идентифицира нови и променени лезии. Подозрителните лезии лесно могат да бъдат отбелязани от лекаря.

Дерматоскопът FotoFinder medicam дава детайлни изображения с увеличение от 20 до 70 пъти. Без да е необходимо да бъде докосвана клавиатура, системата автоматично насочва лекаря от една маркирана лезия към следващата, като прави дерматоскопични записи възможно най-ефективно.

Предимства

Пълен статус на тялото с изумителна скорост

Бодистудиото на FotoFinder дава възможност за документиране на цялата повърхност на кожата за много кратко време. Това е първата в света система, която автоматично позиционира камерите на точното място за заснемане на пациента от главата до петите. За да се направи това в системата само трябва да бъде въведена височината на пациента. С помощта на специалната патентована технология SmartMatch на FotoFinder системата генерира изображение с HD качество за всяка от четирите позиции на тялото, както и за дланите и стъпалата.

Пълно картографиране на тялото и дерматоскопия в едно

Бодистудиото на FotoFinder комбинира по възможно най-добрия начин цялостно картографиране на тялото и дерматоскопия. За няколко секунди всички възможни невуси са дигитално заснети и номерирани, снимките от дерматоскопа също са събрани и номерирани. Ако е необходимо, анализаторът на бенки може да покаже данни за опасни бенки, само за няколко секунди. Данните са прецизни и максимално точни.

 

Новите и променените невуси се регистрират за един миг

Пациентите с висок риск от развитие на рак на кожата посещават лекарския кабинет по-често. Снимките от всеки преглед автоматично се сортират и подреждат в системата. Интегрираната лазерна система показва правилната позиция на пациента по време на снимките. Веднага щом снимките са запазени, системата BodyScan автоматично ги съпоставя с тези от предишния преглед. По този начин специалистът може да види веднага всички нови и променени невуси. Нов начин да спечелите доверието и лоялността на клиента!

Максимална сигурност за вас и вашите пациенти

Бодистудиото на FotoFinder предлага процедури, които безпроблемно могат да се интегрират в ежедневната ви практика, като по този начин се редуцира времето за преглед и заснемане на тялото на пациента до минимум. Системата е изключително лесна за работа, което означава, че работата с нея може да бъде делегирана на асистент. Напълно автоматична, невероятно бърза и изключително прецизна система, която допълва по перфектен начин вашата медицинска експертиза.

Дерматоскоп

 • Уникално детайлно изображение с Full HD качество

Камерата на дерматоскопа Medicam 800HD предлага качество на изображение във Full HD. Патентованата оптика гарантира прецизно изображение с многоженство степени на увеличение. Благодарение на мощните светодиоди може да се заснемат и документират кристално ясни изображения на заболявания дори на ноктите и кожата. Нещо повече, системата интегрира изображения на живо във Full HD качество.

 • Софтуер за прецизно диагностициране

FotoFinder е система, която разполага със софтуер за прецизна диагностика на кожни заболявания и образувания. Системата дава възможност снимките от всички прегледи да бъдат съпоставяни и анализирани за секунди. Обективът за флуоресцентна диагностика позволява да се определи локализация и да се документира разширение на актинични кератози и базално-клетъчен карциноми и да се определи лечение, като например Фотодинамичната Терапия (PDT).

 

 

 • Диагностика на бенки и коса

Анализаторът на бенки (MoleAnalizer) е разработен съвместно с катедрата по Дерматология на Университета в Тюбинген, Германия. Той използва разпознаване на образи и алгоритми за анализ на меланоцитни невуси. Освен информация за размера и диаметъра на невуса, анализаторът на бенки дава прецизна оценка за злокачествено заболяване. Чрез анализиране на две изображения от различни прегледи в паралел, той може да измери промените, настъпили в тях с изключителна точност.

 • FotoFinder Trichoscale е инструмент  за анализ на косата

  The FotoFinde Trichoscale е сложен инструмент, който осигурява цифров анализ на косата. Използват се снимки на косата и скалпа, които се съхраняват и включват в софтуер за оценка на състоянието. Всички съществени параметри на растеж на косата и загуба на коса могат да бъдат автоматично, бързо и точно определени, без да се причинява болка на пациента. FotoFinder Trichoscale дава възможност да разширите практиката си и да предоставите на пациента цялостна услуга и диагностика. Така печелите доверието му!

Handy Scope

През 2010 г. FotoFinder представи handyscope и стана първата компания в света, която съчета смартфон технологията със сложен инструмент за скрининг на рак на кожата. FotoFinder handyscope превръща камерата на iPhone или Ipod в цифров дерматоскоп, позволявайки на медицинските специалисти да създадат изображения на бенки, с висока резолюция, по всяко време и навсякъде. Изображенията се записват в защитена с парола апликация и се съхраняват на сигурно място – във FotoFinder Hub – платформа за уеб съхранение.

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17
  София, България

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg