e-Тwo – неаблативна радиочестота

Апаратът e-Тwo е мощно устройство, което работи с биполярна радиочестотна енергия. Неговата функция е да стимулира естествени процеси за възпроизвеждане на колаген в кожата и цялостно подмладяване на лицето. Е-two е уред, който работи с технологията – фракционирана радиочестота. Той е подходящ за изглаждане на бръчки и фини линии. Комбинира два уникални апликатора, които третират проблемите на кожата комплексно. Едновременно лифтират кожата на лицето, а също така помагат за изглаждане на бръчки и изравняване на тен.

 

Поискай оферта за апарата

Апликаторите на апарат е-Тwo

Апликаторите на апарат e-Тwo използват комбинация от безопасни и ефективни нива на инфрачервена светлина и биполярна радиочестотна енергия за ремоделиране на кожата на лицето. В синергия двата апликатора стимулират естественото производство на колаген и еластин в кожата. Те работят както на нивото на дълбокия дермален слой на кожата, така и върху епидермиса. Единият апликатор се нарича Sublime. Той работи с биполярна радиочестота, която загрява кожата в дълбочина и лифтира. Резултатът е по-младежко излъчване на лицето.
Вторият апликатор се нарича Sublative. Той работи с фракционирана радиочестота, която прави повърхностно нараняване на кожата.

В следствие на това нараняване се стимулира производството на колеген, което води до подмладяване. С този апликатор се изглаждат бръчки, заличават се успешно белези от акне, петна, както и стрии по тялото. Сублиативната фракционирана двуполюсна радиочестотна технология на апарат e-Тwo доставя топлинната енергия ефективно и в горната част на кожата – епидермиса, което води до значително увеличаване на колаген в областта и минимално епидермално разрушаване. Резултатът е подобряване на бръчките и кожните нередности, по-гладка и фина кожа, изглаждане на белези и стрии, намаляване на пигментациите, свиване на порите.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Sublime

Sublative RF

 

 • виж повече
 • виж повече

Sublime. Заличава бръчките

 • Еlōs технология, която гарантира ефективност и безопасност
 • Бърза процедура и незабавни видими резултати
 • Без възстановителен период.
 • Минимално зачервяване по време на процедурата.

Преди                                                            След 3 месеца

Sublative RF. Стимулира колагена

 • Нова ера във фракционираните процедури за лице
 • Силно засягане на дермалния слой, леко нараняване на епидермиса
 • Минимален възстановителен период, доказана ефективност, доволни пациенти

Един електрод незабавно повлиява 4 дни след 1 процедура

клинични
резултати

Снимките не са обработвани. Резултатите зависят от индивидуалните особености на всеки пациент. Резултатите може да варират.

Технически спецификации

виж Още данни
Енергия при Sublative RFДо 100mJ/пин
Sublative RF iD размер на спотаСтандартна 64-пинова капачка – 12 x 12 mm
Фокална 44-пинова капачка – 11 x 3 mm
Заменяеми Sublative RF iD капачкиСтандартна 64-пинова до 400 импулса
Фокална 44-пинова до 200 импулса
Енергия при SublimeДо 200 J/cm3
Sublime размер на спота12 x 8 mm
Потребителски интерфейс15″ touch screen

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането и може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни