e-two-aparat-candela-podmladyavane

Какво представлява апарат e-Тwo ?

Апарат e-Тwo е мощно устройство, което работи с биполярна радиочестотна енергия. Неговата функция е да стимулира естествени процеси за възпроизвеждане на колаген в кожата и цялостно подмладяване на лицето. Е-two е уред, който работи с технологията – фракционирана радиочестота. Уредът е подходящ за изглаждане на бръчки и фини линии. Той комбинира два уникални апликатора, които третират проблемите на кожата комплексно. Едновременно лифтират кожата на лицето, а също така  помагат за изглаждане на бръчки и изравняване на тен.

Апликаторите на апарат  е-Тwo

Апликаторите на апарат e-Тwo използват комбинация от безопасни и ефективни нива на инфрачервена светлина и биполярна радиочестотна енергия за ремоделиране на кожата на лицето. В синергия двата апликатора стимулират естественото производство на колаген и еластин в кожата. Те работят както на нивото на дълбокия дермален слой на кожата, така и върху епидермиса. Единият апликатор се нарича Sublime. Той работи с биполярна радиочестота, която загрява кожата в дълбочина и лифтира. Резултатът е по-младежко излъчване на лицето.

Вторият апликатор се нарича Sublative. Той работи с фракционирана радиочестота, която прави повърхностно нараняване на кожата. В следствие на това нараняване се стимулира производството на колеген, което води до подмладяване. С този апликатор се изглаждат бръчки, заличават се успешно белези от акне, петна, както и стрии по тялото.

Сублиативната фракционирана двуполюсна радиочестотна технология на апарат e-Тwo доставя топлинната енергия ефективно и в горната част на кожата – епидермиса, което води до значително увеличаване на колаген в областта и минимално епидермално разрушаване.

Резултатът е подобряване на бръчките и кожните нередности, по-гладка и фина кожа, изглаждане на белези и стрии, намаляване на пигментациите, свиване на порите.

e-two-aparat-candela-podmladyavane

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

etwo-sublative-aplikator-candela

Sublative RF

Виж още

Sublime

 1. Неинвазивно третиране на бръчки
 2. Еlōs технология, която гарантира ефективност и безопасност
 3. Бърза процедура и незабавни видими резултати

Науката зад Sublime

Преди процедурата
Преди процедурата
Дълбоко ремоделиране на дермата 3 месеца след процедурата
Дълбоко ремоделиране на дермата 3 месеца след процедурата

Sublative RF

 1. Нова ера във фракционираните процедури за лице
 2. Силно засягане на дермалния слой, леко нараняване на епидермиса
 3. Минимален възстановителен период, доказана ефективност, доволни пациенти

Науката зад Sublative RF

Хистологията показва как само един електрод незабавно повлиява дермата
Хистологията показва как само един електрод незабавно повлиява дермата
Хистологията показва как бързото загряване води до ремоделиране на дермата само 4 дни след 1 процедура
Хистологията показва как бързото загряване води до ремоделиране на дермата само 4 дни след 1 процедура

Индикации

 

etwo-aparat-indikacii

Клинични резултати

Технически спецификации

Енергия при Sublative RF До 100mJ/пин
Sublative RF iD размер на спота Стандартна 64-пинова капачка – 12 x 12 mm

Фокална 44-пинова капачка – 11 x 3 mm

Заменяеми Sublative RF iD капачки Стандартна 64-пинова до 400 импулса

Фокална 44-пинова до 200 импулса

Енергия при Sublime До 200 J/cm3
Sublime размер на спота 12 x 8 mm
Потребителски интерфейс 15″ touch screen

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща: - Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти. - Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България. - Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button