aparat-protiv-izpotiavane-miraDry-hiperhidroza-bulmed

Какво представлява апаратът МiraDry?

MiraDry е апарат против изпотяване. Той представлява микровълново устройство, което контролирано унищожава  потните и мирисните жлези в областта на подмишниците. Така апаратът против изпотяване Miradry премахва неприятната миризма  и прекомерното изпотяване в зоната на подмишниците. Апаратът MiraDry работи с микровълни, който засяга до 82% от потните жлези в обработваната зона. Те могат да бъдат унищожени завинаги само след една или две процедури и  няма да се образуват повече за в бъдеще. Уредът е напълно безопасен, тъй като е преминал редица клинични изпитания и притежава сертификати за качество и безопасност – CE и FDA.

MiraDry е апарат против изпотяване, даващ перманентно решение

MiraDry е апарат против изпотяване, който работи с микровълнова технология за прецизно и безопасно отстраняване на до 82% от потните и мирисните жлези в зоната на подмишниците. Апаратът притежава FDA и CE сертификати за две индикации, приложения:

 • Прекомерно изпотяване в зоната на подмишниците.
  MiraDry е приложим при отстраняване на потни и мирисни жлези в зоната на подмишниците, като неговото приложение е естетично. Той третира локална хиперхидроза и помага на хората, които страдат от прекомерно изпотяване и неприятна миризма в зоната на подмишниците да се отърват от този проблем бързо, безболезнено и перманентно. MiraDry e апарат против изпотяване с доказана безопасност. В зоната на подмишниците се намират само около 2% от всички потни жлези в човешкия организъм. Няма риск от увреждане на организма.
 • Отстраняване на нежелано окосмяване в същата зона. Необходима е само една процедура за постигане на оптимални резултати, а именно елиминиране на прекомерното изпотяване в третираната зона и намаляване на нежеланото окосмяване. Според клиничните проучвания само около 15% от пациентите се нуждаят от втора процедура за постигане на желаните резултати. Постигнатите резултати са перманентни и не са необходими поддържащи процедури, в най-общия случай. Според клиничните проучвания около 5% от хората се нуждаят и от трета процедура за най-добър резултат.
aparat-protiv-izpotiavane-miraDry-hiperhidroza-bulmed

Апликатори

Как работи MiraDry

Екринните и апокринните жлези в аксилата (зоната на подмишниците) заедно с високата плътност на космените фоликули в тази зона, са отговорни за създаването на пот и миризма. За прецизното им елиминиране апаратът MiraDry използва концентрирана и фокусирана микровълнова енергия (5.8 GHz), която се доставя до подкожната тъкан. Непрекъснатото хидрокерамично охлаждане по време на процедурата защитава кожата, докато топлината се разпространява в подкожието и елиминира целевите жлези и фоликули. Процедурата трае около час, като първоначално зоната на подмишницата се обезболява с локална анестезия, след това се разчертава със специален темплейт, накрая процедурата се изпълнява. Резултатът е 82% редуциране на изпотяването в зоната на подмишниците. Този ефект е клинично доказан чрез множество тестове.

 

miraDry-aparat-hiperhidroza-grafika-bulmed

Един час. 3 лесни стъпки.

 

Оцветени с Н&Е проби:

(а) обработена контрола с микровълново устройство при 599 J.

(b) необработена контрола.

И за двата случая дермалната област се обозначава с (D), мастния слой с (F), а мускула с (M).

Оцветени с Н&Е проби:

(а) обработена контрола с микровълново устройство при 630 J.

(b) увеличение на част (а).

Черните стрелки показват некротизирали апокринни жлези.

Данни за пазара

Около 5% от населението на земята страда от заболяване, наречено хиперхидроза. Това показват последните проучвания на Международната асоциация за хиперхидроза. Това са над 365 милиона души по целия свят. В Европа те са около 30 млн. души. Съвременната медицина търси решение на този проблем от години. Намирането му е трудно заради различните форми на заболяването, които изискват различни мерки. Хиперхидрозата представлява свръх обилно изпотяване, което не зависи от условията на околната среда или от нуждата на организма да се охлади. Най-често срещани са два вида свръх обилно изпотяване – първична локална и вторична обща хиперхидроза.
Според последните проучвания на Reports and Data пазарът за продукти срещу хиперхидроза ще достигне обем от 1.87 милиарда долара до 2026 година, като ще отбелязва около 6% ръст всяка година.

miradry-aparat-danii-pazara

miradry-aparat-danii-pazara-2

Технически спецификации

Размери В/Ш/Д 1.19 m x 0.52 m x 0.81 m
Тегло на конзолата 51 кг
Волтаж 100-240 V AC, 50/60 Hz
Честота на изходната енергия 5800 MHz, -/+ 75 MHz
Изходна микровълнова енергия при процедура Регулируема. 5-степенна система за контрол. Мощността е константна по време на цялата процедура. Продължителността на процедурата се регулира през стъпки от 5% от цялото време.
Максимална изходна мощност на конзолата 100 W присъпротивление в работната зона от 50 ома
Вакуум -0,677 до -0,746 bar
Температура на охлаждане 15 градуса по Целзий -/+ 1 градус по Целзий
Електоизолация на пациента Клас BF за третираната област
Работен цикъл Продължителен
Изисквания за околната средна при работа. Температура/ Влажност/ Надморска височина / Налягане Температура на въздуха: 15 градуса по Целзий до 26,7 градуса по Целзий

Влажност: 10% до 60% на 26.7 градуса по Целзий, 20% до 60% при 15 градуса по Целзий

Надморска височина: 0-2000 m или 760-596 mm на Hg

Изисквания за околната среда при складиране и транспортиране/ Температура/ Влажност/ Надморска височина / Налягане Температура на въздуха: 29 градуса по Целзий до +60 градуса по Целзий

Влажност: 15% до 90%

Надморска височина: 0-4267 m или 760-413 mm на Hg

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button