Beauty Studio Amber – символ на изящество и аристократизъм

Beauty Studio Amber за вас са символ на изящество и аристократизъм във всеки един аспект – от качеството на услугите, които предлагат до инверсионния дизайн на студиото.

Beauty Studio Amber са наши партньори само от 7 месеца,

Милена Стоянова

но това са най-вълнуващите 7 месеца, които сме имали досега. Защото научихме важен урок – как се ръководи успешно бизнес с твърдост и финес едновременно. Как писмената комуникация, по е-мейл, прави взаимоотношенията между бизнес партньорите устойчиви и дълготрайни. Този урок ни преподаде собственичката на Amber – Милена Стоянова. Тя е нежна, мила и красива дама, която обаче управлява студиото с твърда ръка, желязна бизнес логика и мъдри инвестиции.

При Милена всичко е добре обмислено, пресметнато и претеглено. Щом тя е инвестирала в даден апарат, то бъдете сигурни, че това е най-доброто решение за бизнеса й.

 

Запознахме се с Милена по време на Международния бюти бизнес форуми през юни 2017. Това беше събитието, което я накара да ни се довери. Доверие, за което сме безкрайно благодарни и няма да предадем.
Милена твори приказката на Beauty Studio Amber още от 1998 година. Започва с фризьорство, което е нейната страст, призвание и постига висоти. Светът на фризьорството обаче вече е тесен за широката й душа и Милена реши да разшири бизнеса в посока естетика. Така днес специалистите в студио Amber извайват красиви тела с Vela Shape III, подмладяват лица с HydraFacial, и даряват гладка кожа с диодния лазер за епилация Elysion PRO.

 

Желаем успех на целия екип и ви благодарим за уроците и доверието!

 

Вижте какво казва Милена Стоянова за нас във видеото:


X