Знаем, че лазерната епилация е печеливш бизнес. Особено в България. Особено сега. Знаем, че искаме да инвестираме в бизнес с лазерна епилация.


 

Знаем, че лазерната епилация е печеливш бизнес. Особено в България. Особено сега. Знаем, че искаме да инвестираме в бизнес с лазерна епилация. Не знаем какъв лазер трябва да си купим. Не знам каква е разумната инвестиция за него. Не знаeм кой е най-добрият (всички фирми казват: „нашият лазер е най-добрият“). Не знаем какъв трябва да е бизнес моделът. Целта на тази статия е да хвърли малко повече светлина върху бизнес подходите при лазрената епилцаия и да направи избора ви на лазер информиран.

 

Ако сега стартирате и вашата бизнес концепция е да предлагате много разкрасителни услуги на едно място. Ако нямате достатъчно кабинети, за да обособите всяка услуга. Ако лазерната епилация е просто една от многото процедури, които предлагате, то в този случай вашият лазер е Elysion PRO на испанския гигант Cocoon Medical.

 

СВАЛИ  СПИСАНИЕТО БЕЗПЛАТНО

Ако имате развит бизнес и лазерната епилация заема почетно място в него, то тогава определено ви трябва по-висок клас лазер. Защо?

 

ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е ЧАСТ ОТ СПИСАНИЕ AESTHETIC MANAGER

 

 

 

 

 


X