обратно към блога
актуални естетични процедури

3-те най-търсени процедури след карантината

актуални естетични процедури

Време за четене 5 мин.

9% ръст в потреблението на skin care процедурите след карантината в Китай. Това показва проучване на компанията за маркетингови изследвания McKinsey Company. Докладът разглежда потреблението на различни видове стоки и услуги по време на изолацията и седмици след нея в няколко държави, сред които Китай, САЩ, Великобритания, Италия, Испания, Франция, Германия и др. Очаквано, по време на изолацията потреблението на процедури за красота е спаднало с около и над 50%.

Анализаторите обаче са обнадеждени от тенденцията в Китай за бърз растеж веднага след карантината и смятат, че тя ще се повтори и в останалите страни, засегнати от коронавируса. Маркетолозите обясняват повишеното търсене на разкрасителни процедури, след близо 3 месеца изолация в Китай, като психологическа нужда на хората да се погрижат за външния си вид, за да се почувстват по-добре.

Изолацията влияе негативно на външния вид (липса на движение, обилно хапване), а и кара хората все повече да се вглеждат в себе си и да откриват несъвършенства. Кои обаче ще се най-търсените естетични процедури?

Продължавайте да четете…

Заседяването повече от месец вкъщи, „нищо-не-правенето“ по цял ден и обилното хапване по време на карантина определено ще доведат до качване на излишни килограми. А наближаващото лято ще накара повечето хора да се замислят как изглеждат телата им. Всичко това предполага повишаване на търсенето на естетични процедури за оформяне на тяло и редуциране на целулит веднага след като приключи Извънредното положение.

Процедурите за подмладяване и лифтинг на лицето също ще са сред топ 3 на най-търсените процедури след карантината. А лазерната епилация няма да слезе от класациите. Бизнесите в бюти индустрията трябва да се подготвят за засилен интерес към естетични процедури през месеците май и юни. Подготовката за наплива от клиенти трябва да започне от сега, както показва и проучването на института McKinsey Company.

Топ 3 процедури

На първо място определено поставяме процедурите за тяло. Особено тези, които целят да унищожат локални мастни натрупвания. Лятото наближава, а спортът и диетите определено не са достатъчни, за да поправят пораженията върху тялото ни от карантината. Ето някои апаратни процедури, които биха се превърнали в идеален помощник за намаляване на мазнините.

Cooltech Define
Апаратът е неинвазивно устройство за контуриране на тялото. Уредът е проектиран да редуцира мастни натрупвания в няколко области на тялото. Това са коремът, задните части, паласките, вътрешната и външната част на бедрата, ръцете, както и двойната брадичка. По време на процедурата се използват специални апликатори, които се прилагат към желаната зона. Апаратът създава вакуум, охлаждайки третираната зона до -10°С. При тази температура настъпва апоптоза на някои мастни клетки. Следва естественото им отделяне от тялото посредством метаболитните процеси на организма. Времето за третиране на зоната е 45-70 мин. След премахването им от кожата е възможно да има леко зачервяване и подутина. Необходимо е да направите масаж за няколко минути на третираното място, за да спадне подутината на пациента. Коя е най-хубавата новина за клиента? Може да се върне към ежедневната си работа, да се отправи към фитнес залата или да се отдаде на своето любимо занимание.

Апаратът Cooltech Define е напълно безопасен и ефективен по всяко време на годината. Въпреки това повечето хора предпочитат да се подложат на процедури през пролетта, за да видят най-добрите резултати по време на лятото. Няма период за възстановяване след третиране на която и да е зона от тялото.

VelaShape III
VelaShape III е може би най-добре познатата процедура за редуциране на целулита, известна по целия свят. Поставяме я в класацията, защото тя има своето незаменимо място сред процедурите за оформяне на тялото и изглаждане на кожата. Доказано е, че VelaShape III намалява целулита от най-проблемните за жените зони. Апаратът е проектиран не само за премахване на целулита, но и за стягане на кожата на тялото и намаляване на подкожните мазнини. Уредът загрява в дълбочина кожата, като по този начин предизвиква синтеза на нов колаген. Апаратът е единственият, който може да стимулира производството на нов колаген в кожата и е подходящ за комбиниране с Cooltech Define.

Още желани процедури след карантината

Лазерна епилация

На второ място поставяме лазерната епилация. С косми не се живее, вече. Много хора ще започнат да мислят за лазерно обезкосмяване веднага след като могат свободно да се разхождат навън. Някои от тях имат закупени пакети и вече тръпнат в очакване на процедурата си, за да не изтърват анагенната фаза на растеж на косъма.

Нашето предложение – най-добрият лазерен апарат за обезкосмяване все още е GentleMAX Pro. Питате се защо? Платформата може да третира успешно както нежелано окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и дори гъбички по ноктите. Не случайно е обявена за Златен стандарт на лазерните технологии. Работи с най-голямата пикова мощност – 17 000 W, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 3 ms. При лазерната епилация уредът GentleMAX Pro е изключително ефективен както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми. Лазерната платформа разполага с два типа лазери – александритен и ND;Yag лазер. Те могат да бъдат закупени заедно в едно устройство, но могат и да се използват по отделно в две различни устройства.

Лазерно подмладяване на лицето

На трето място поставяме процедурите за лице. Лицето е най-видимата част от тялото на човека. Затова и грижите за него са най-големи. Вярно е, че и домашната грижа също поддържа добре кожата на лицето. Затова поставяме търсенето на процедури за лице на трето място.  Нашето предложение е да дадете на дамите процедура, която не могат да направят в домашни условия. Например, лазерно подмладяване, радиочестотен лифтинг или пък Hydrafacial.

PicoWay е лазер, използван за премахване на татуировки, повърхностно и дълбоко разположени пигментни лезии, както и за процедури със силен антиейджинг ефект. Лазерната технология Picoway е подходяща за лечение на белези от акне и бръчки. Предимството на лазерното подмладяване на кожата с Picoway е липсата на всякакъв възстановителен период. Процедурата е безболезнена и веднага след нея клиентът може да сложи грим и да продължи обичайната си дейност. Лазерното подмладяване на лице се комбинира много добре с процедурата Hydrafacial.  Тя няма нужда от представяне!

Прогнозите са обнадеждаващи. Затова запретнете ръкавите и действайте!

#ThinkPositive #BeActive #WorkSmart

Източници:
www.realself.com
www.mckinsey.com

Следваща статия

ИСКАТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ОЩЕ СТАТИИ?
Запишете се за нашия бюлетин!

Пишете ни