29 август 2019
10:00 – 16:00
Варна
Задължителна предварителна регистрация до 22 август 2019

Ако има събития, за които наистина си заслужава да отделите няколко часа от графика си, то клиничното представяне на иновативните технологии – FaceTite&BodyTite и Morpheus8 е едно от тях. 3 нови патентовани технологии за 3 пъти по-добри резултати при 3 пъти по-широк кръг от пациенти.

На 29 август 2019 във Варна международният клиничен трейнър на Inmode – д-р Shahar Tsurgil от Израел, ще покаже най-новите клинични проучвания на тема: радочестотно асистирана липолиза и фракционирана радиочестота за стимулиране на неоколагенеза и колагеново ремоделиране в кожата.

Презентацията на д-р Tsurgil определено ще предизвика интерес със своята научна и клинична изчерпателност.

Тя ще покаже чрез детайлни видео записи какво представлява патентованата радиочестотна асистирана липолиза на InMode (RFAL), а именно – технологията BodyTite за тяло и FaceTite за лице. Тя предлага минимално инвазивно контуриране и липолиза за резултати, които досега са постигани само с хирургия, включително и триизмерно свиване на дермата. С BodyTite, пациентите виждат резултати от хирургичен клас, без белези или дълъг престой за възстановяване. Повече за технологията вижте ТУК.

Д-р Tsurgil ще представи и фракциониратата радиочестота от ново поколение – Morpheus8, която пронива на повече от 5 мм в дермата. Новият апликатор за платформата Inmode третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан (SARD). Morpheus8 представлява фракционирана радоичестота, която ремоделира и контурира лицето. Той е подходящ както за лице така и за тяло, като по тялото може да третира успешно целулит и стрии.

Различното при Morpheus8, в срванение с останалите фракционирани радиочестоти на пазара, са изключително тънките конусовидни игли (подобно на иглите за акопунктура) и мрежата от електроди, с които работи апликаторът. Иглите проникват от 2 мм до 5 мм в подкожието, като ридочестотната енергия работи в дълбочина. По този начин повърхността на кожата остава напълно здрава. Процедурата с Morpheus8 няма никакъв възстановителен период. Нужни са 3 процедури в рамките на 3 месеца за най-добри резултати. След това процедурата може да се повтори след около година. Повече за технологията вижте ТУК.

Не порпускайте събитието, което ще се проведе на 29 август 2019 от 10:00 до 16:00 във Варна. Местата са силно орграничени, затова се изисква предварителна регистрация до 22 август 2019 чрез бутона за регистрация по долу. Ще ви очакваме!

 

Регистрирай се