Antera 3D – анализът на кожата, какъвто трябва да бъде

Иновативната 3D камера сканира кожата на лицето и тялото и помага при назначаването на най-подходящата за вашите клиенти процедура за разкрасяване и подмладяване. Камерата използва може би единствения софтуер, който позволява реално и напълно точно измерване на измененията по кожата като бръчки, зачервявания, белези и пигментации.
Antera 3D е ирландска технология, най-точната на пазара в момента, като тя може да определи състоянието на кожата на вашите клиенти с точност до 95%. Така, например, камерата може прецизно да определи на каква дълбочина в кожата се намира разширен капиляр, така че докторът да реши точно с какъв лазер да го отстрани – GentleYAG или V-Beam Perfecta.

 

 

 

Нещо повече, Antera 3D анализира с максимална точност бръчки, текстурата на кожата, зачервявания, пигментации и пори. Но най-хубавото е, че камерата е портативна и може да се използва за цялото тяло, а не само за лицето, както е при много други камери за диагностика.
Технологията включва портативна камера и прецизен софтуер. За разлика от повечето камери на пазара в момента Antera 3D работи със 7 дължини на вълната, като по този начин обхваща всички цветови спектри на светлината. Това позволява максимално реалистично и детайлно 3D изображение.
Благодарение на камерата и снимките є „преди“ и „след“, може да проследите максимално точно резултата от приложените терапии и процедури. С камерата може да се проследи например резорбирането на поставен филър, както и в процентно съотношение да се види какво е попълването на бръчките с него.

 

 

Основните предимства за естетичните центрове, работещи с Antera 3D са:

 

• По-прецизен анализ на спецификите на кожата на всеки клиент
• По-голяма удовлетвореност на клиента и увереност в резултата
• По-добра комуникация между пациента и терапевта
• Повишение на продажбите на естетични услуги
• Подобрява имиджа на естетичния център

 

Резултатите от приложените процедури винаги са били с най-голяма тежест за удовлетвореността на клиентите, а сега вие може да им предложите да се докоснат до тях!