Умна ирландска камера – Antera 3D сканира кожата на лицето и тялото и определя най-подходящата за вас процедура за разкрасяване и подмладяване.


 

18582286_10154521643008309_1784119023677582428_n

Умна ирландска камера – Antera 3D сканира кожата на лицето и тялото и определя най-подходящата за вас процедура за разкрасяване и подмладяване. Тя може да определи състоянието на кожата ви с точност до 95%. На база на информацията от камерата дерматологът е в състояние да назначи правилната терапия.

 

Antera 3D е ирландска технология, за която от самата компания производител твърдят, че е най-точната на пазара в момента. Камерата може прецизно да определи например на каква дълбочина в кожата се намира разширен капиляр, така че докторът да реши точно с какъв лазер да го отстрани от първия път. Подобно нещо на око много трудно би могло да бъде преценено прецизно. Нещо повече Antera 3D анализира с максимална точност бръчки,
текстурата на кожата зачервявания, пигментации и пори. Но най-хубавото е, че е портативна и може да се използва за цялото тяло, не само за лицето, както е при много други камери за диагностика.

 

Технологията включва портативна камера и прецизен софтуер. За разлика от повечето камери на пазара в момента Antera 3D работи със 7 дължини на вълната, като по този начин обхваща всички цветови спектри на светлината. Това позволява изображението, което дава, да е максимално реалистично, 3D изображение с много детайли.
Antera 3D прави прецизни „преди“ и „след“ снимки, за да може да се проследи максимално точно резултатът от приложените терапии и процедури. С камерата може да се проследи резорбирането на филъра, както и в процентно съотношение попълването на бръчките с него.

 

HarpersBazaar_July_2017png