Statia_PERKПовече от 83 млн. американки са полудели по нова 10-минутна апаратна процедура за мигновен блясък на лицето – PERK.

Тя е плод на създателите на хит-терапията Hydrafacial и вече се предлага у нас, засега само в клиниката на д-р Лилия Гюдюлева в Пловдив.

Това е хибридна машина за грижа за кожата, тоест професионална и домашна грижа в едно. Флакона със серум, половината от който е използван по време на процедурата в салона или клиниката, клиентът взима със себе си вкъщи. Той е напълно достатъчен за 30 дни. PERK работи с roll-flex технология на накрайниците за нежно отстраняване на повърхностния рогов слой от мъртви клетки. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серумите.

Терапията може да се използва, както за освежаване на цялото лице и за леко „напомпване“ на устните с ефект „филър“, така и за „подмладяване“ на погледа чрез избистряне на тена в околоочния контур.