ЗА ДА СИ КРАСИВА, СИЯЙНА И ПЛЕНИТЕЛНА НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА
ПРОМЕНЯШ НАПЪЛНО ЖИВОТА СИ.


ПРЕДЛАГАМЕ ТИ НЯКОЛКО СТРАТЕГИИ, КОИТО ЩЕ ТЕ ПРЕОБРАЗЯТ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ

JOY_PERK_press

 

ОЗАРЕНО ЛИЦЕ Лицето е визитната ни картичка и за него трябва да се полагат редовни грижи. Модерните момичета нямат време за дълги и сложни процедури и търсят ефективен и мигновен резултат.

Предлагаме ти да опиташ Perk – една неинвазивна, 10 минутна процедура в козметичен салон. Можеш да избереш процедура за цялото лице, само върху устните или за околоочен контур и резултатът е “Уау!” При процедурата Perk се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки на лицето и едновременно с това кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи агенти. Специалният накрайник на апарата отваря нежно порите и подпомага доброто абсорбиране на ефективните съставки от серумите.

След Perk лицето е чисто, свежо и сякаш сияе. При процедурата за устни ефектът е обилно хидратиране, напомпване и повдигане. За избралите процедурата за околоочен контур, видимо очите се отварят и тенът се избистря. Но тъй като мотото на Perk е “Cleanse with Benefits”, може да поддържаш ефекта в продължение на месец след това, тъй като получаваш серума, който са ти нанесли за последваща домашна грижа.

 

 

maxresdefault - КопиеХАЛАТЪТ В ГАРДЕРОБА

Поглези тялото си с ароматна вана, но ако нямаш достатъчно време, за да и се насладиш, започни деня с ободряващ душ. Подсушавай кожата си с хавлиена кърпа като търкаш енергично. Така ще премахнеш мъртвите клетки и ще подобриш микроциркулацията. Ако добавиш ексфолиране веднъж седмично, ще поддържаш кожата си гладка и мека. Лек масаж и ароматен крем ще сътворят чудеса с кожата.

 

ТЕРАПИЯ ЗА КОСАТА

Здравата и блестяща коса е толкова важна, колкото и чистата свежа кожа. 100 разресвания преди лягане са един от женските митове, които ту се отричат, ту горещо се препоръчват. Сигурното е, че ще премахнеш насъбралия се през деня прах и
докато се решиш част от себума от скалпа ще се придвижи по дължината на косата. Така ще я подхраниш, защитиш и изчистиш.

 

ПРОПУСНИ ДЕСЕРТА

Перфектните момичета мият зъбите си след всяко хранене. Открадни тази добра идея и вместо десерт използвай подходящи бонбони или дъвки с ментов аромат или вкус. Избягвай тъмните напитки като кока-кола, кафе, черен чай или червеното вино, тъй като те оцветяват емайла директно и за да премахнеш петната е необходима силна фрикция. Решение е да наблегнеш на зелен чай, бяло вино или сок от ябълка. Ако все пак не можеш да се лишиш от любимите напитки, използвай сламка, за да избегнеш пряк контакт със зъбите.