Perk – четири букви променят концепцията за красива кожа. Процедура без аналог в света.


 

Spisanie_EVA_statia_PERK_grizha_za_liceto_i_kozhata

Кожата ви крещящо се нуждае от ексфолиация, блясъкът се е скрил, тенът е като в мъгла, а околоочният контур ви състарява?

 

Огледалото засилва това неприятно усещане. Не помагат осветлението, нито ъгълът, под който се гледаме. Perk е сериозна стъпка за връщане на тонуса и формата на кожата. Неинвазивната процедура е фаворит на милиони жени в САЩ. Тя е бърза, ефективна и с обещаващи резултати.

 

Perk e първата в света хибридна машина за тотална грижа на всички точки на лицето. Roll-flex технологията на накрайниците нежно отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки. След ексфолиацията ролеровият накрайник „отваря“ кожата, за да може тя да поеме антиоксидантите и хидратиращите съставки на серума.

 

Perk избистря и изглажда тена на околоочния контур. Модерната технология не пренебрегва и устните. Ако те са фокус, веднага ще усетите силната хидратация и приятното напомпване. Революционно и и иновативно е, че грижата в салона продължава и в дома. След процедурата в салона клиентът отнася серума вкъщи, където го използва, за да поддържа резултата. След около 30 дни се връща за следващата процедура, защото кожата отново е образувала слой от мъртви клетки, които трябва да бъдат премахнати чрез ексфолиация.