Революционната PDL лазерна терапия Vbeam Perfecta e най-успешното лечение на ранните симптоми на розацеята. Научете повече от днешното участие на д-р Евгени Христозов в предаването Преди обед по BTV.

 

Какво всъщност е розацеята?

 

Розацеята не е обикновен козметичен проблем (макар в леките стадии да изглежда като такъв), тя е заболяване, което протича в няколко фази. Допитахме се до дерматолога с над 20 години опит в сферата, д-р Евгени Христозов.

 

„Първите две фази на заболяването могат да се повлияят единствено с апаратна терапия“, казва д-р Христозов. V-Beam PDL лазерната технология на Candela е златен стандарт в лечението на съдови заболявания на кожата. „Лечението е ефективно, без сериозни странични действия и може да се прилага при всякакъв цвят на кожата. Повлиява както склонността към изчервяване, така и видимото зачервяване и капилярите. Процедурата трае по-малко от 5 минути, евтина е и комфортна“, казва д-р Христозов. Той работи от години с тази технология и има изключително добри резултати върху неговите пациенти.

 

Върху фиматозните промени при розацеята може да се въздейства основно с хирургични методики, с помощта, на които се отстраняват излишните тъкани и се възвръща нормалните форми и размери на структурите по лицето. СО2RE (въгледвуокисен лазер) e една много прецизна и точна безкръвна терапия с отлични козметични резултати при фамозната розацея.

 

Официален и единствен дистрибутор на апаратите на SyneronCandela за България е Бул Мед Консулт.