Медицинския козметик Станислава Събева за лазерната епилация с диодния лазер PRIMELASE от Cocoon Medical, в репортаж за предаването ДНЕС по телевизия Bulgaria onAIR.

Знаете ли, че зимата е най-подходящото време, в което да се подложите на лазерна епилация на тялото?

Причината е, че в студените месеци излагането на слънце е много по-малко, отколкото през топлата част на годината.
Това разказа в предаването „Днес“ по Bulgaria ON AIR медицинският козметик Станислава Събева. Според нея, лазерната епилация има много по-добри резултати, отколкото фотоепилацията.

При лазерната епилация има изгаряне на косъма без рискове за кожата, докато при фотоепилацията могат да се засегнат и други части от кожата.

Primelase diode laser for hair removal
Дидоден лазер PRIMELASE от Coocoon Medical

Докторката сподели, че при лазерното премахване на косми по тялото ефектът е по-голям. А отскоро у нас се прилага и нов метод, наречен диодна лазерна епилация. Апаратът използван от Станислава Събева е диоден лазер PRIMELASE от Cocoon Medical. Тя споделя наблюденията си, че фотоепилацията е подходяща за лечение на пигментни петна по кожата и още няколко други заболявания.

Съветът на специалиста е преди да се подложите на лазерна епилация, косъмчетата да не бъдат оскубвани механично чрез епилатор или коламаска, а по-добре да бъдат обръснати.

Ексклузивен представител на диодните лазери PRIMELASE и ELYSION на Cocoon Medical за България е Бул Мед Консулт.

Всичко за апаратите може да прочетете на страницата ни:
www.cocoonmedical.bg
www.bulmed.bg