Подробна информация и впечатления относно процедурата криолиполиза в предаването „Ива от сутрин до обед“ по Радио FM+.
Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.
Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. няма болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само – 3 градуса в 10-та минута.
Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 се достига до 70 процента унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.
Зони на третиране:
– Корем
– Седалище
– Бричове
– Бедра
– Ръце
– Колена
Официален и единствен представител за България на апаратите на Cocoon Medical е БулMед Консулт. Всичко за предлаганото от нас оборудване може да намерите на http://www.cocoonmedical.bg/