Intraceuticals Vitamin C+3 Booster
Витамин С е една от субстанциите, които са изключително важни за нашата кожа, но организмът ни не го произвежда. Затова трябва да си го набавяме отвън. Трите синергични форми на Vitamin C+3 Booster помагат за синтезирането на повече колаген в кожата ни. След силното въздействие на слънцето епидермисът изтънява. Слънчевите лъчи достигат до меланомите под кожата и те започват да произвеждат повече меланин. Така по кожата ни се появяватна петна. Третирането на кожата с Vitamin C+3 Booster помага за синтезирането на повече колаген в кожата, който пък от своя страна удебелява епидермиси. По този начин се прекратява образуването на пигментни петна и разрастването на вече образуваните такива. Vitamin C+3 Booster също така помага и за заличаването на видими капиляри и за възстановяването на увредени такива.

Кои са на най-ценните качества на Vitamin C+3 Booster?
• Бори се със свободните радикали и осигурява защита от слънчевите лъчи.
• Ободрява и подобрява външния вид при хиперпигментация.
• Осигурява ключов ко-фактор в синтеза на колагена за подобряване на текстурата на кожата.
• Резултатите са мигновени. Виждат още след първата процедура. За оптимални резултати за необходими 6 процедури

За оптимални резултати при заличаване на петна препоръчваме да се комбинира терапия на Vitamin C+3 Booster с терапията Opulence!

eTwo
Апаратът е подходящ за изглаждане на слаби до умерени бръчки, предизвикани от изсъхването на кожата през лятото.
Най-голямото му предимство е, че с него може да се третират бръчки в по-деликатните и труднодостъпни зони по лицето, като горния и долния клепач и шията.
Той е подходящ и за заличаване на пигментни петна, предизвикани от силното слънце през лятото.
Ефектът се разгръща след първия до 6-тия месец след процедурите. Необходими са от 3 до 4 процедури през един месец за оптимални резултати.


X