Сбогом на ръчното почистване на лицето. Здрава и сияйна кожа в 5 стъпки на процедурата Hydrafacial MD

Новата ера в почистването на лицето – HydraFacial MD


aesthe line - open doorsМодата диктува правилата! Ако до скоро модата в индустрията за красота крещеше „трай бабо за хубост“, то днес тези крясъци заглъхват. Модата днес диктува, че никой не харесва да го боли, да го стискат, бодат или пък да прекарва дни, затворен вкъщи, далеч от очите на другите, докато лицето му добие дългоочаквания красив вид след процедура. Днес съществува  апарат,  който изпраща ръчното почистване на лицето в миналото. Апаратът наречен HydraFacial почиства лицето до съвършенство като премахва комедони и черни точки без да причинява болка, без възстановителен период и то само за 20 мин. На кратко всичко, което иска съвременната жена е събрано в един апарат.

Как?

 

Премахването на черните точки и комедоните става чрез няколко стъпки:

 

1. Ексфолиране. Мъртвите кожни клетки биват отстранявани, за да се покаже новата здрава кожа. Това става чрез специален накрайник с абразивна повърхност.

 

 

 

2.  Химичен пилинг. Нежното почистване с химичен пилинг позволява да се отстранят мърсотиите от повърхността на  кожата и дълбоко от порите без кожата да бъде наранена. HydraFacial използва 3  вида концентрация на киселините в химичния пилинг – 7.5% концентрация на киселините, 15% и 30% концентрация на киселините. Така се постига страхотен ефект и при по-тежки случаи на замърсяване на кожата.

 

3. Екстракция на комедони и черни точки. Тя представлява безболезнена автоматична екстракция на черните точки и комедоните с помощта на вортекс технологията. Вортекс технологията е завихряне (по подобие на малко торнадо) на течност и въздух с помощта на вакуум. По този начин мърсотията се изсмуква от пората и тя остава чиста.

 

Hydrafacial_regeneration4. Регенерация за АНТИЕЙДЖ ефект. В тази стъпка в зависимост от третираният проблем, имаме възможност да използваме специален пептиден Дермабилдер коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките или новият продукт за премахване на пигментни и старчески петна Britenol  – (Бритенол).  Той е с клинично тествана формула, като безопасно и ефективно се бори с този проблем, без използването на хироксинон и коджик киселина.

 

5. Хидратация. С помощта на антиоксиданти, хиалуронова киселина и отново вортекс технологията, кожата бива обогатена и защитена.

 

 

 

 

За какво помага терапията Hydrafacial?

Качественото почистване на лицето помага да бъдат разрешени много специфични кожни проблеми, настъпили вследствие на замърсяване на кожата – като акнето, например. Тестовете показват, че акнето, черните и белите точки по лицето значително се редуцират и то за продължителен период от време при редовно почистване на кожата с HydraFacial. Зачервяванията, вредите нанесени от слънцето също биват сериозно редуцирани. Бръчките и фините линии, които често се получават вследствие на дехидратация на кожата също се повлияват доста добре. Бръчките омекват и се изглаждат след редовни  процедури  с апарата HydraFacial. Петната,  които се появяват вследствие на вредните въздействия на слънцето избледняват. Тенът се изравнява.

 

Изглаждане на бръчки по челото

преди                                                         след

       

 

Намаляване на акне  и вреди от слънцето

преди                                                         след

        

 

Намаляване на зачервявания поради слънчево изгаряне,

розацея или други кожни проблеми

преди                                                         след

 

Изпратете ни ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТА

Всичко за технологията може да видите и на официалния сайт за България: http://www.hydrafacial.bg


X