Парис Хилтън почиства лицето си с „торнадо“ – терапията на звездите се казва Hydrafacial

Богата наследница не понася болка, затова се подлага само на неинвазивни процедури


 

Терапията за лице на звездите е по-достъпна от всякога. Риалити звездата

Hydrafacial

Hydrafacial MD апарат

Парис Хилтън почиства лицето си с процедура, която ползва  торнадо ефект, за да премахне черните точки.  Това разкри самата Парис. „Редовно се подлагам на  процедури с HydraFacial. Кожата ми сияе. Процедурата е невероятна. Само за 20 мин. лицето ми светва от чистота“, разкри богата наследница на империята „Хилтън“ в Twitter.

 

 

Апаратът HydraFacial почиства автоматично лицето до съвършенство като премахва комедони и черни точки без да причинява болка, без възстановителен период и то само за 20 мин. На кратко, точно като за Парис, която е известна с това, че е много капризна и не търпи никаква болка.

Всичко за апарата и терапията с него може да видите и на официалната му страница за България: http://www.hydrafacial.bg

 

 

Как работи процедурата използвана от Парис?

 

Процедурата преминава бързо, безболезнено и чрез няколко стъпки:

1. Екфолиране. Мъртвите кожни клетки биват отстранявани, за да се покаже новата здрава кожа. Това става чрез специален накрайник с абразивна повърхност.

 

 

2.  Химичен пилинг. Нежното почистване с химичен пилинг позволява да се отстранят мърсотиите от повърхността на  кожата и дълбоко от порите без кожата да бъде наранена. HydraFacial използва 3  вида концентрация на киселините в химичния пилинг – 7.5% концентрация на киселините, 15% и 30% концентрация на киселините. Така се постига страхотен ефект и при по-тежки случаи на замърсяване на кожата. Пилингът служи за премахване на горния рогов слой на кожата, за омекотяване и разширяване на порите. Така кожата бива  подготвена за изсмукване на мърсотията от порите й.

 

3. Екстракция на комедони и черни точки. Тя представлява безболезнена автоматична екстракция на черните точки и комедоните с помощта на вортекс технологията. Вортекс технологията е завихряне (по подобие на мини торнадо) на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мърсотията се изсмуква от пората и тя остава чиста.

 

 

Hydrafacial_regeneration4. Регенерация за АНТИЕЙДЖ ефект. В тази стъпка в зависимост от третираният проблем, имаме възможност да използваме специален пептиден Дермабилдер коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките или новият продукт за премахване на пигментни и старчески петна Britenol  – (Бритенол).  Той е с клинично тествана формула, като безопасно и ефективно се бори с този проблем, без използването на хироксинон и коджик киселина.

 

5. Хидратация. С помощта на антиоксиданти, хиалуронова киселина и отново вортекс технологията, кожата бива обогатена и защитена. Това е финалният етап от процедурата. Следва намазване със защитен крем и Парис вече е готова за грим и червения килим.

 

 

Основната съставка на терапията e ЕКСТРАКТ ОТ ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН, действащ противовъзпалително и капиляроукрепващо. Освен тази съставка терапията съдържа и множество други допълващи благоприятния ефект върху кожата след процедура, а именно:  екстракт от червени водорасли, глицерин, ниско молекулярна хиалуронова киселина, земни минерални пептиди, екстракт от Мирта, Mucor Miehei Екстракт, арника (Arnica montana) и екстракт от листа на китайската камелия.


X