ПАРАСКЕВА ЛАЗАРСКА, The One Aesthetics, Петрич – Една вълнуваща приказака за успеха в бизнеса!

Параскева Лазарска е от хората,  за които казват: „Родени за големи постижения“. Тя е винаги лъчезарна, усмихната, готова да помогне, загрижена за другите.


 

Параскева Лазарска, заедно със своя съпруг Кирил Лазарски (отдясно) и Борислав Ковачев – Бизнес консултант в Бул Мед Консулт

Когато се запознахме с нея, тя ни каза: „Аз не искам да правя бизнес, искам само да помагам на хората да се чувстват по-добре“. От тогава мина година и половина.

 

Днес Параскева не прави бизнес, просто участва в създаването на най-големия център за естетични процедури в Югозападна България – The One Aesthetic Center Petrich. И продължава да помага на хората със същия ентусиазъм и с възможностите на новите технологии в естетиката.

 

Параскева вече е горд собственик на лазера за епилация Elysion PRO, хитовата терапия за лице Hydrafacial MD и топ технологията за извайване на тялото Vela Shape II. Малкият й кабинет от преди година и половина стана тесен за големите инвестиции, които направи, затова се премести на над 200 кв. площ, в The One Aesthetic Center Petrich.

 

Как Бул Мед участва в тази приказка на успеха? С бизнес и маркетинг подкрепа, безценни съвети за добри инвестиции и качествени технологии.

 

 

Ето какво казва и самата Параскева Лазарска:

 

 

 

 


X