Нежно премахване на космите: Най-високия клас александритен лазер за перманентна епилация GentleLase PRO

Технологията на александритния лазер GentleLase Pro премахва космите от всеки фототип кожа с безкомпромисна ефективност и дълготрайност


Случвало ли ви се е да отидете на епилация и след като тя се окаже неефективна, да ви информират, че всъщност причината за това е в типа на вашата кожа или в цвета на космите. Неподходящи са за конкретния апарат. Много са светли или път много тъмни… В крайна сметка резултатът е един и същи – разочарование.

 

Типът кожа и цветът на косъма наистина затрудняват повечето апарати за епилация. Съвсем на скоро обаче бе намерено решение на този проблем. Вече съществува нова технология, която премахва космите от всеки тип и цвят кожа? Gentle Lase. Технологията успешно трeтира най-широк спектър от цветове на кожата и космите. Технологията Gentle Lase на SyneronCandela унищожава корена на косъма и цялата му дължина, но в същото време предпазва кожата от нараняване. Сигурно си мислите, че това е невъзможно. Ключът е в начина на работа на технологията.

 

Как работи технологията?

Gentle Pro - Gentle Yax, GentlLase, Gentle Max _Бул Мед Консулт1Енергията на лазера достига до кожата през малък накрайник. Лазерът доставя интензивен лъч светлина, която се абсорбира от фоликула на косъма и се превръща в топлина. Топлината уврежда фоликула на косъма и след няколко процедури той престава да расте. В същото време тъканта около косъма остава незасегната. Кожата може да се зачерви непосредствено след процедурата. Това обикновено трае от няколко минути до няколко часа след процедурата.

 

Болезнено ли е?

 

Процедурата е изключително безболезнена и то не само след първия път. При повечето апарати първата процедура не боли, но при всяка следваща се появява болка. Технологията GentleLase Pro не случайно е наречена „нежна“. Идеята е да няма никаква болка. Затова тук поговорката „трай бабо за хубост“ вече губи смисъл.

 

Липсата на болка идва от охлаждащата система на технологията GentleLase Pro. Чрез нея кожата се подготвя за третиране чрез охлаждане до много ниски температури само милисекунди преди лазерът да подаде импулс. Разбира се, за да започнете процедурите не трябва да имате тен, нито пък да сте си избелвали кожата от 4 до 6 седмици преди първото третиране.

 

 

 


X