Революционна нова технология решава проблемите на кожата

Кожата е огледало на вътрешното състояние на нашия организъм, казват специалистите. С напредването на възрастта обаче кожата ни става все по-проблемна. Появяват все множество бръчки, петна, белези и стрии.  Досега тези проблеми се премахваха доста трудно. Преди около две години медици, технолози и инженери разработиха нова технология за подобряване вида и текстурата на кожата. Тази технология се нарича Sublative. Тя е революционна, тъй като действието й е насочено към стимулиране на фибробластите в кожата да синтезират нови колагенни и еластични влакна. Те пък от своя страна видимо подобряват кожата. Правят я по-гладка и стегната. Именно колагенът поддържа кожата ни красива. Колкото повече имаме от него в кожата си, толкова по-добре. Бебешката кожа например е богата на колагенни връзки, затова е мека и гладка. С напредването на възрастта обаче колагенът в кожата намалява все повече и повече. Затова и текстурата на кожата ни започва да се влошава. Появят се бръчки и стрии, тъй като кожата ни става все по-малко еластична.

Технологията Sublative стимулира естественото производство на колагенни и еластични влакна.  За прилагане на тази революционно нова технология се използва апаратът E-Two.

 Как действа E-Two?
Апаратът действа чрез електромагнитната енергия при контролиран импулс, което осигурява мощно въздействие върху дермата при максимална безопасност за пациента и кратък възстановителен период. От  видеото по-долу можете да видите точно как действа технологията.

Кои проблеми можем да преборим с тази нова технология?

  1. Тя е подходяща за изглаждане на слаби до умерени бръчки в положение на покой, които се намират по лицето и шията. За максимални резултати и при по-сериозни бръчки е добре процедурата да се комбинира с терапията  Intraceuticals Atoxelene. Тя е естествената алтернатива на ботокса.
  2. E-Two помага за изглаждане на бръчките в по-деликатни и труднодостъпни зони по лицето. Има стягащ и лифтинг-ефект по кожата на горния и долния клепач.
  3. Технологията е много подходяща за редуциране на хлътнали белези от акне или след оперативни интервенции.
  4. Помага за намаляването на стрии – дори и на по-стари (белезникави или светли)
  5. Подходяща е за заличаването на  някои пигментни петна
  6. Помага за заглаждането на неравномерен кожен релеф с разширени пори

След колко процедури се вижда ефектът?
За да има видим ефект от терапията е необходимо да се проведат между три и шест процедури с едномесечен интервал между тях. И въпреки това трябва да имаме предвид, че ефектът е строго индивидуален. Той зависи от много фактори. На първо място е тежестта на проблема. Колко дълбоки са бръчките или колко силни са петната. Важни са използваните параметри и броя на проведените процедури. Не на последно място е  готовността на фибробластите да отговорят на стимулацията, тоест ефектът зависи от генетичните особености и общото здравословно състояние на организма.

 Поради тези причина слаб ефект се забелязва при пациенти над 60-годишна възраст, както и при такива с влошено общо здравословно състояние.

 Окончателен ефект се наблюдава в най-добрия случай около 3 месеца след последната процедура.

 Методът е нов, революционен с много добри резултати и си заслужава да се изпробва.

Къде можете да се подложите на терапия с апарата e-Two?

В София – при д-р Мадлен Кокева в клиника Magic Line

В Стара Загора – при доктор Евгени Христозов в клиника Lege Artis


X