Мадона се подмладява с екстракт от черен дроб на акула

Нейната козметика предпазва от рак на кожата

Неостаряващата поп кралица Мадона поддържа кожата си здрава с екстракт от черен дроб на акула. Тази тайна разкриха от екипа на изпълнителката. Личната й гримьорка Джина Брук издаде преди време, че Мадона всяка седмица се подлага на терапията Intraceuticals.

Процедурата представлява проникване на активни наночастици в дълбоките слоеве на кожата с помощта на кислород под ниско налягане. Терапията има няколко различни серума с активни съставки, в зависимост от нуждите на кожата – серуми за изравняване на тена, за подмладяване, серуми с ботокс ефект, за регенерирате на кожата. Любимите серуми на Мадона били от серията Rejuvenate Intraceuticals, която се използва за подмладяване и регенериране на кожата.  Оказва се, че една от съставките на тези серуми е сквалан. Скваланът е прозрачно масло без цвят и мирис с висока стабилност и добре пригоден за влагане в козметични и фармацевтични препарати. Той се добива от черния дроб на акула и от някои растения като маслиновото олио, например. Скваланът има антибактериално действие, укрепва липидните бариери в дълбочина в роговия слой на епидермиса, улеснява проникването през кожата на други активни съставки, омекотява и прави еластична дермата, ограничава загубата на вода в епидермиса, придава здрав и свеж вид на кожата. И това са само част от функциите му.

Много от съставките на тази терапия се борят и срещу рака на кожата, казват от екипа на Мадона. Нещо на което поп кралицата много държала. Серумите на Intraceuticals съдържат Алое Барбаденсис, което има свойството да препрограмира клетките, така че от злокачествено увредени да станат отново нормални. Алое Барбаденсис помага на имунната система да предпази кожата от увреждане.  Според учените Алое Барбаденсис  е средството за борбата с рака на кожата на бъдещето.

Серумите съдържат още екстракт от корен на джинджифил, чието основно действие е да предпазва от рак.  Противовъзпалителните и антиоксидантните съставки в джинджифила се справят с провокиращите злокачествените промени в клетките свободни радикали и увеличават апоптозата (процеса на самоунищожение, б. ред.) на увредените клетки, предразположени към туморни изменения.

Мадона определено не си губи времето с остарели технологии дори в козметиката и грижата за здравето на кожата.

Терапията Intraceuticals може да бъде намерена и в България – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Сливен. Потърсете и във вашия козметичен център.

Продуктите за домашна грижа на Intraceuticals можете да намерите в нашия онлайн магазин, както и оторизираните клиники, където се предлага терапията!

 


X