Криолиполизата CoolTech в предаването „Ива от сутрин до обед“ по Radio FM+

Tяна Пресолска от салон DUPISSIMA за криолиполизата CoolTech при Ива Дойчинова от Radio FM+.

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. няма болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само – 3 градуса в 10-та минута.

Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 се достига до 70 процента унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

Зони на третиране:

– Корем
– Седалище
– Бричове
– Бедра
– Ръце
– Колена

Официален и единствен представител за България на апаратите на Cocoon Medical за България е БулMед Консулт. Всичко за предлаганото от нас оборудване може да намерите на http://www.cocoonmedical.bg/криолиполиза


X