Aesthetic Manager: ВЪЗХОДЪТ НА БОДИ ШЕЙПИНГ ПАЗАРА

Боди шейпингът е отрасълът, който ще расте най-бързо през тази и следващите няколко години. Инвестирайте в боди шейпинг и ще спечелите. Това е така, защото тези процедури са много по-достъпни за широк кръг от хора в сравнение с пластичната хирургия. Освен това хората вече търсят комфорта – безболезнени, без възстановителен период, неинвазивни процедури.


 

ВИЖ ПРОГНОЗИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПАЗАРА ДО 2019

Това посъветва още в края на миналата година не кой да е, а самият Робърт Фийлдс, президентът на световния лидер в производството на машини за естетичната медицина – Syneron Candela. И Робърт се оказа много прав. Година по-късно боди шейпинг пазарът в България се разраства главоломно, на пук на всички негативни твърдения. Да, бодишейпинг пазарът е труден… както всеки бизнес, между впрочем.

 

Не можеш да контролираш живота на пациентите си. Да, вярно е, че те се хранят нездравословно, че не спортуват редовно и се движат малко, което вреди на резултата от процедурата за извайване на тялото. Но е вярно също така, че се стремят към красиво, стегнато и изваяно тяло за кратко време и без много усилия.

 

СВАЛИ  СПИСАНИЕТО БЕЗПЛАТНО

Логичният въпрос…

 

Кой апарат за оформяне на тялото да изберем за своя бизнес?

 

Това е първият въпрос, който си задават инвеститорите. Истината обаче е, че отговорът му идва естествено след като намерим отговорите на куп други въпроси. Например:…

 

 

ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е ЧАСТ ОТ СПИСАНИЕ AESTHETIC MANAGER

 

 

 

 

 


X