Виктория Бекъм се доверява на терапията на звездите Intraceuticals за здрава кожа

Виктория Бекъм е доказателство, че модата е на първо място без значение обстоятелствата. Популярната дизайнерка се катери близо до  Холивуд по модни сандали, пише британското издание „Сън“. Наскоро тя захвърли високите токчета, но пък остана вярна на модерното, стилното и елегантното в обувките. Затова дори и на излет тя не пропуска да обуе елегантни, макар и и не толкова удобни обувки. Тя дори качи снимка в профила си в Twitter, на която ясно личи, че  е тръгнала на туристическа обиколка извън Лос Анджелис с къса тъмно синя рокличка и учудващо неподходящи за целта сандали. Виктория Бекъм пише в Twitter: „Толкова е хубаво да се върнеш в Лос Анджелис и да се  поразходиш из околности, а защо не и да се покатериш, кой знае“.

Пош Спас е една от малко световни знаменитости, които използват социалната мрежа, за да споделят и лична информация. В профила си в Twitter  Виктория често качва свои снимки, правени с телефон за кулисите, както и снимки на домашните си любимци. Дори е качила снимка от сватбата на родителите си.

Наскоро тя публикува в социалната мрежа някои свои тайни за здрава кожа. Виктория сподели, че също като Кейт Мидълтън е почитателка на кислородните терапии. Пош Спайс се похвали, че ползва терапията на Мадона Intraceuticals и че тя е причината кожата на лицето й винаги да изглежда толкова здрава и гладка. „Не съм срещала нещо по-добро от Intraceuticals. Терапията наистина ти помага да изглеждаш по най-добрия възможен начин“, пише Виктория в социалната мрежа.


X