Видове процедури с HydraFacial. Вакуумен хидропилинг

 Вакуумният хидропилинг  се изпълнява в три стъпки:

По-долу ще намерите пълната информация за всяка стъпка.

 

1.       ЕКСФОЛИАЦИЯ.  ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на  кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата.  Вакуумът от своя страна  повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфения дренаж . За тази процедурата се използва серум Activ-4 със следните съставки: глюкозамин, който има провитовъзпалително действие, екстракт от мая – силен антиоксидант, екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини. След съставките на серума на HydraFacial за екфолиация  е млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва. Уреята е друга революционна съставка  на серум Activ-4. Тя предпазва от рак на кожата.

2.       ЕКСТРАКЦИЯ. ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ
Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD  за ектракция има противовъзпалително и антибактериално  действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по- лесно.

3.       АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ЕФЕКТ ХИДРАТАЦИЯ
С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на  HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът  е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа богат витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, стимулира растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата. Сред съставките на серума е и екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението.  Екстрактът  от камелия също е активна съставка в серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина е много важна съставка на серума. Тя хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рециново масло, екстракт от  див кестен, с противовъзпалително действие и инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата.


X