Бул Мед Консулт на Софийски дерматологични дни 2016

Очакваме ви на щанда ни по време на тазгодишното издание на професионалния форум от 3 до 6 ноември в х-л Маринела


 

Banner-SDDПрез трите дни на конференцията ще имате възможност както да се насладите на наситената с лекции и презентации програма, така и да се запознаете с последните технологични решения в областта на дерматологичната и естетична медицина, предлагани от Бул Мед Консулт.

Очакваме ви на нашия щанд, където ще ви представим качествата на три от най-популярните апарати от портфолиото на нашата компания – Gentle Lase PRO, Inmode и COOLtech.

 

Gentle Lase PRO  – александритен лазер за перманентна епилация. С него космите по тялото се премахват за период от около 10-15 години. Той е един от най-мощните и ефективните лазери за епилация на световния пазар. Gentle Lase Pro се произвежда от лидера на пазара Syneron-Candela в Израел.

 

Inmode  – интегрирана система за естетически процедури, която комбинира в себе си функционалността на 3-4 отделни апарата за дерматологични и естетически процедури. InMode е иновативна платформа, която осигурява добри резултати от лечението и може да спомогне за развитието на вашата практика.

 

COOLtech – криолиполизата с апарата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване и без да се  уврежда кожата, мускулите или други тъкани. Бързо, безболезнено и ефективно оформяне на тялото.

 

Очакваме ви!


X