Бул Мед Консулт на Дерматокозметичен симпозиум BeautyWoman 2017

На 24 и 25 март в София, хотел Рамада ще се проведе едно от най-интересните събития в бюти сектора в България – Дерматологичен симпозиум BeautyWoman.


 

Simpozium-FB-cover

Събитието се организира от списание BeautyWoman и се очаква да събере на едно място голям брой професионалисти и инвеститори от бюти сектора.

 

На щанда на Бул Мед Консулт по време на събитието ще може да изпробвате и да се насладите на най-новите козметични и естетични терапии с апаратите от портфолиото на компанията:

 

  • Hydrafacial MD – терапията за лице завладяла света със своята иновативност и непосредствена ефективност
  • Perk – първият в света хибриден апарат, съчетаващ процедура за лице в салона и домашна грижа в едно
  • Cooltech – апарат за криолиполиза, лидер в при ефективното оформяне на тялото
  • Elysion PRO – диоден лазер за лазерна епилация през всички сезони и за всяка зона

 

Rositsa_DentchevaНе забравяйте да посетите нашата лекция от 11:40 на 24 март, когато специален гост-лектор на Бул Мед Консулт ще бъде д-р Росица Денчева, която ще говори за проблемите свързани с розацеята и в частност защо терапията за лице Hydrafacial е една от малкото процедури, които спомагат за стопирането на развитието й.

 

Основните причини за това терапията да е толкова успешна в борбата с розацеята са иновативната Вортекс технология, както и специалната съставка – екстракт от Арника, в съчетание с киселините в ниска концентрация, съдържащи се в химичния пилинг (гликолова и салицилова).

 

Събитието на сп. BeautyWoman се провежда за втора поредна година и както винаги дава възможност на козметиците и инвеститорите в бранша да чуят новостите в света на козметологията и дерматологията от висококвалифицирани лекари: дерматолози, естетични хирурзи, алерголози и диетолози.

 

Заповядайте, очакваме ви!

 

 


X