Бръчките и иглите отдавна не са на мода

Каква е мечтата на всяка жена?
Да бъде вечно красива.

А какво мрази най-много?
Всеки път, когато се погледне в огледалото да вижда нова бръчица на лицето си.

Разбира се, остаряването е неизбежно, но заличаването на бръчките, макар и само временно, отдавна е възможно. Днес жените имат нова мечта – да заличават бръчките без неприятното усещане от убождането на иглата. И това е възможно, разбира се, от не толкова отдавна.

Вече и в България може да се намери иновативната терапия с уникален лифтинг ефект – Intarceuticals Atoxelene. Atoxlene представлява серум, който се вкарва в кожата не чрез игла, а чрез впръскване с кислород под налягане. Серумът, също като ботокса, прониква в дълбоките слоеве на кожата и изглажда, както фините, така и по-дълбоките бръчки. Всъщност терапията с Atoxelene е природната алтернатива на ботокса.

Защо природна алтернатива на ботокса?

Защото съдържа билки, познати от векове, които помагат за омекотяването и изглаждането на кожата.  Екстрактът от африканска брезова кора, например, е една от специалните съставки на терапията. Тя стимулира синтезирането на повече колаген в кожата и така лицето придобива по-стегнат и младежки вид. Серумът съдържа и хидролизиран екстракт от бамя, който заличава видимите признаци на стареене и на бръчките, причинени от свиването на мускулите. Серумът хидратира кожата в дълбочина и тя придобива кадифена мекота. Терапията е подходяща за дами над 25 години като превенция против стареене, както и за такива, които вече имат апликация на ботокс.

 

Диаграма, показваща как действа Atoxelen:


X