PERK-logo
PERK-button
PERK™ е първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 10 минути и има мигновен ефект. Невероятно, нали?! И всичко това благодарение на иновативните технологии в света на красотата. Perk e хибридна машина за грижа за кожата, тоест получавате професионална и домашна грижа в едно. Флаконът серум, половината от който е използван по време на процедурата в салона или клиниката, клиентът взима със себе си вкъщи. Той е напълно достатъчен за 30 дни, след което ще поискате незабавно да се върнете отново за следващата си доза Perk.

Терапията може да се ползва както за освежаване на цялото лице, така и за леко напомпване на устните с ефект „филър“, както и за „подмладяване“ на погледа чрез избистряне на тена на околоочния контур.
Perk работи с roll-flex технология на накрайниците. А това означава, че нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки.
В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серумите. След процедурата в салона, клиентът отнася серума вкъщи, където го използва, за да поддържа резултата около 30 дни.
Steps-1366Steps_text-1366
PERK_10min-500
За това кратко време дава мигновен блясък и чистота на кожата без да има възстановителен период. Усещането от процедурата е много приятно, няма дразнене или дискомфорт.
Най-хубавото? Серумът, използван по време на процедурата остава за теб, за ползване у дома до следващата процедура.

КОЯ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ТЕБ ПРОЦЕДУРА

Lice_Ustni_Okoloochen-kontur-1366

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Ползвайте серумите вкъщи сутрин и вечер за дълготраен резултат.

 
 

*Всички притежатели на апарата Hydrafacial МD могат да закупят upgrade-адаптер, с който да ползват функционалността на апарата PERK

УНИКАЛНИ БИО СЪСТАВКИ

PERК е терапия всичко в едно. Тя нежно ексфолира кожата на лицето за мигновен блясък и хидратация. Тайната на уникалния ефект на терапията са съставките на серумите, използвани за нея — плодови киселини, хиалуронова киселина, антиоксиданти от билкови екстракти, като екстракт от див конски кестен, екстракт от арника, мечо грозде, зелен и бял чай, екстракт от овесени кълнове, екстракт от божур и още над 10 други природни съставки.

 
 
 
 

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg


X