18.12.2017

КЪМ УСПЕХА С ДОВЕРЕН ПРИЯТЕЛ – MABF 2017

„Към успеха с доверен приятел“. Под това мото се проведе ежегодният бизнес форум в сферата на естетичната индустрия в България – Medical Aesthetic Business Forum. Събитието се организира всяка година от консултантско-търговската компания Бул Мед Консулт. Този път форумът се проведе в авангардния дизайнерски хотел Arte във Велинград.
10.01.2018

Beauty Studio Amber – символ на изящество и аристократизъм

Beauty Studio Amber за вас са символ на изящество и аристократизъм във всеки един аспект – от качеството на услугите, които предлагат до инверсионния дизайн на студиото. Beauty Studio Amber са наши партньори само от 7 месеца, но това са най-вълнуващите 7 месеца, които сме имали досега. Защото научихме важен […]
05.01.2018

Aesthetic Club Варна: хармонията и приятелството във формулата на успешния бизнес

Дерматологична клиника Aesthetic Club във Варна за нас винаги е била символ на приятелство и хармония. Д-р Янита Михайлова и Невена Белчева са неповторим тандем – истински приятели и партньори, както в бизнеса, така и в живота. Ние дълбоко вярваме, че това е идеалната комбинация от знаци, символи, характери и […]
18.12.2017

ПАРАСКЕВА ЛАЗАРСКА, The One Aesthetics, Петрич – Една вълнуваща приказака за успеха в бизнеса!

Когато се запознахме с нея, тя ни каза: „Аз не искам да правя бизнес, искам само да помагам на хората да се чувстват по-добре“. От тогава мина година и половина. Днес Параскева не прави бизнес, просто участва в създаването на най-големия център за естетични процедури в Югозападна България - The One Aesthetic Center Petrich.
15.12.2017

Aesthetic Manager: ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПРОМОЦИИ от Елена Петкова

Коледа наближава и промоциите започват да се сипят като пухкави снежинки върху главите на потребителите. А бизнесите се надпреварват по креативност. Рекламните бюджети скачат до небето, защото всеки знае: по Коледа се печели най-много. Какво да измислим тази година, за да ни забележат? Като маркетинг специалист бих посъветвала: Преди да се впуснете през глава в отстъпки, промоционални пакети, флаери, реклами в списания, радио и прочие, помислете философски.
15.12.2017

Aesthetic Manager: ЛАЗЕРЪТ СПОРЕД ПРАКТИКАТА

Знаем, че лазерната епилация е печеливш бизнес. Особено в България. Особено сега. Знаем, че искаме да инвестираме в бизнес с лазерна епилация. Не знаем какъв лазер трябва да си купим. Не знам каква е разумната инвестиция за него. Не знаeм кой е най-добрият (всички фирми казват: „нашият лазер е най-добрият“). Не знаем какъв трябва да е бизнес моделът. Целта на тази статия е да хвърли малко повече светлина върху бизнес подходите при лазрената епилцаия и да направи избора ви на лазер информиран.
14.12.2017

Aesthetic Manager: ВЪЗХОДЪТ НА БОДИ ШЕЙПИНГ ПАЗАРА

Боди шейпингът е отрасълът, който ще расте най-бързо през тази и следващите няколко години. Инвестирайте в боди шейпинг и ще спечелите. Това е така, защото тези процедури са много по-достъпни за широк кръг от хора в сравнение с пластичната хирургия. Освен това хората вече търсят комфорта - безболезнени, без възстановителен период, неинвазивни процедури.
16.11.2017

Колко важна е сервизната услуга и сигурността на работата на вашето оборудване за естетични процедури?

Екипът ни от сервизни специалисти извършва висококачествена диагностика и сервизиране на всички апарати и допълнителното оборудване от портфолиото на Бул Мед Консулт. Сервизните ни техници редовно преминават квалификационни курсове за новите технологии на производителите, чиито брандове дистрибутираме в България.
02.11.2017

Списание ELLE: Зеленият център за красота в България!

Избягайте от забързания ритъм на града и се потопете в свят на блаженство и красота – това е светът на Авантюрин! Това е мястото, където  в името на красотата постиженията на високите технологии срещат силата на природните съставки. Екипът на зеленият център е обучен да предлага най-ефективните решения за външния вид. Мисията на експертите работещи там е всяка една жена, след посещението си в салона, да се чувства по-близо към естетичните си цели.
15.09.2017

Сп. ЖЕНАТА днес: Ефективен лифтинг без скалпел

FaceTite & NeckTite е алтернативна апаратна процедура на оперативния фейслифтинг, без травми и с кратък възстановителен период. За разлика от традиционния лифтинг,  при който имаме силно отпускане на кожата след известно време, при FaceTite & NeckTite това не може да се случи. Чрез радиочестотата се стимулират естествените процеси на синтез на колаген и еластн в кожата.

X