LogoFotoFinder-242
ButtonFotoFinder-150
Високотехнологичен метод за превенция срещу рака на кожата
Много меланоми се развиват наново,а не от ранно съществуваща бенка. Ето защо стандартизираното общо заснемане на тялото в комбинация с дигиталния дерматоскоп е безспорно най-добрият метод за изчерпателно следене на пациентите в риск от развитие на рак на кожата.

Пълен статус на тялото с изумителна скорост
Бодистудиото на FotoFinder дава възможност за документиране на цялата повърхност на кожата за много кратко време. Това е първата в света система, която автоматично позиционира камерите на точното място за заснемане на пациента от главата до петите. За да се направи това в системата само трябва да бъде въведена височината на пациента. С по-мощта на специалната патентована технология SmartMatch на FotoFinder системата генерира изображение с HD качество за всяка от четирите позиции на тялото, както и за дланите и стъпалата

ПРЕДИМСТВА

Predimstva-500
✓ СТАНДАРТИЗИРАНИ СНИМКИ НА ЦЯЛОТО ТЯЛО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО
✓ БЪРЗА ДОКУМЕНТАЦИЯ НА ЦЯЛАТА ПОВЪРХНОСТ НА КОЖАТА
✓ КУЛА С НАПЪЛНО АВТОМАТИЧНИ КАМЕРИ
✓ ЛАЗЕРНА СИСТЕМА ЗА ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ТЯЛОТО
✓ BODYSCAN ATBM ПОКАЗВА ПРОМЕНИТЕ ВЕДНАГА
✓ FULL HD КАЧЕСТВО НА КАРТИНАТА С ДЕРМАТОСКОПА
✓ АНАЛИЗАТОР НА БЕНКИТЕ, КОЙТО ПОКАЗВА ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ
✓ ПОДРОБНИ ДОКЛАДИ ЗА ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ
✓ ЛЕСНО ИНТЕГРИРАНЕ В ПРАКТИКАТА ВИ
✓ ТЕХНОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО ОТ FOTOFINDER

КАК РАБОТИ?

Images_Kak raboti-left-image
Бодистудиото на FotoFinder комбинира в едно, по възможно най-добрия начин, цялостно картографиране на тялото и дерматоскопия. За няколко секунди всички възможни невуси са дигитално заснети и номерирани, снимките от дерматоскопа също са събрани и номерирани. Ако е необходимо, анализаторът на бенки може да покаже данни за опасни бенки, само за няколко секунди. Данните са прецизни и максимално точни.
Images_Kak raboti-right

НОВИТЕ И ПРОМЕНЕНИТЕ НЕВУСИ СЕ РЕГИСТРИРАТ ЗА ЕДИН МИГ

Пациентите с висок риск от развитие на рак на кожата посещават лекарския кабинет по-често. Снимките от всеки преглед автоматично се сортират и подреждат в системата. Интегрираната лазерна система показва правилната позиция на пациента по време на снимките. Веднага щом снимките са запазени, системата BodyScan автоматично ги съпоставя с тези от предишния преглед. По този начин специалистът може да види веднага всички нови и променени невуси. Нов начин да спечелите доверието и лоялността на клиента!
Image-600
 
 

ДЕРМАТОСКОП

УНИКАЛНО ДЕТАЙЛНО ИЗОБРАЖЕНИЕ С FULL HD КАЧЕСТВО

Камерата на дерматоскопа Medicam 800HD предлага качество в изображение с HD. Патентованата оптика гарантира прецизно изображение с множество степени на увеличение. Благодарение на мощните светодиоди може да се заснемат и документират кристално ясни изображения на заболявания дори на ноктите и кожата. Нещо повече нашата система интегрира изображения на живо във Full HD качество.
cam-600
monitor-600

СОФТУЕР ЗА ПРЕЦИЗНО ДИАГНОСТИЦИРАНЕ

FotoFinder е система, която разполага със софтуер за прецизна диагностика на кожни заболявания и образувания. Системата дава възможност снимките от всички прегледи да бъдат съпоставяни и анализирани за секунди. Обективът за флуоресцентна диагностика позволява да се определи локализацията и да се документира разширение на актинични кератози и базално-клетъчни карциноми. И да се определи лечение, като например Фотодинамичната Терапия (PDT).
 
display-600
 

HANDYSCOPE

През 2010 г. FotoFinder представи Handyscope и стана първата компания в света, която съчета смартфон технологията със сложен инструмент за скрининг на ранг на кожата. FotoFinder Handyscope превръща камерата на iPhone или iPod в цифров дерматоскоп, позволявайки на медицинските специалисти да създават изображения на бенки с висока резолюция, по всяко време и навсякъде. Изображенията се записват в защитена с парола апликация и се съхраняват на сигурно място – FotoFinder HUB – платформа за уеб съхраниение.
hair-600
hair1-600

ДИАГНОСТИКА НА КОСА

Анализаторът на бенки (Mole Analizer) е разработен съвместно с катедрата по дерматология в Университета в Тюбинген, Германия. Той използва разпознаване на образи и алгоритми за анализ на меланоцитни невуси. Освен информацията за размера и диаметъра на невуса, анализаторът на бенки дава прецизна оценка по отношение на злокачественост на заболяването. Чрез анализиране на две изображения от различни прегледи в паралел, той може да измери промените, настъпили в тях с изключителна точност.

FotoFinder TRICHOSCALE e инструмент за анализ на косата, посредством цифров анализ. Използват се снимки на косата и скалпа, които се включват и съхраняват в софтуер за оценка на състоянието. Всички съществени параметри на растеж и загуба на косата могат да бъдат автоматично, бързо и точно определени, без да се причинява болка на пациента. FotoFinder TRICHOSCALE дава възможност да разширите практиката си и да предоставите на пациента цялостна услуга и диагностика. Така печелите доверието му!
dot-bg-fotofinder

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg


X