10.01.2018

Beauty Studio Amber – символ на изящество и аристократизъм

Beauty Studio Amber за вас са символ на изящество и аристократизъм във всеки един аспект – от качеството на услугите, които предлагат до инверсионния дизайн на студиото. Beauty Studio Amber са наши партньори само от 7 месеца, но това са най-вълнуващите 7 месеца, които сме имали досега. Защото научихме важен […]
05.01.2018

Aesthetic Club Варна: хармонията и приятелството във формулата на успешния бизнес

Дерматологична клиника Aesthetic Club във Варна за нас винаги е била символ на приятелство и хармония. Д-р Янита Михайлова и Невена Белчева са неповторим тандем – истински приятели и партньори, както в бизнеса, така и в живота. Ние дълбоко вярваме, че това е идеалната комбинация от знаци, символи, характери и […]
18.12.2017

ПАРАСКЕВА ЛАЗАРСКА, The One Aesthetics, Петрич – Една вълнуваща приказака за успеха в бизнеса!

Когато се запознахме с нея, тя ни каза: „Аз не искам да правя бизнес, искам само да помагам на хората да се чувстват по-добре“. От тогава мина година и половина. Днес Параскева не прави бизнес, просто участва в създаването на най-големия център за естетични процедури в Югозападна България - The One Aesthetic Center Petrich.
15.12.2017

Aesthetic Manager: ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПРОМОЦИИ от Елена Петкова

Коледа наближава и промоциите започват да се сипят като пухкави снежинки върху главите на потребителите. А бизнесите се надпреварват по креативност. Рекламните бюджети скачат до небето, защото всеки знае: по Коледа се печели най-много. Какво да измислим тази година, за да ни забележат? Като маркетинг специалист бих посъветвала: Преди да се впуснете през глава в отстъпки, промоционални пакети, флаери, реклами в списания, радио и прочие, помислете философски.
15.12.2017

Aesthetic Manager: ЛАЗЕРЪТ СПОРЕД ПРАКТИКАТА

Знаем, че лазерната епилация е печеливш бизнес. Особено в България. Особено сега. Знаем, че искаме да инвестираме в бизнес с лазерна епилация. Не знаем какъв лазер трябва да си купим. Не знам каква е разумната инвестиция за него. Не знаeм кой е най-добрият (всички фирми казват: „нашият лазер е най-добрият“). Не знаем какъв трябва да е бизнес моделът. Целта на тази статия е да хвърли малко повече светлина върху бизнес подходите при лазрената епилцаия и да направи избора ви на лазер информиран.
14.12.2017

Aesthetic Manager: ВЪЗХОДЪТ НА БОДИ ШЕЙПИНГ ПАЗАРА

Боди шейпингът е отрасълът, който ще расте най-бързо през тази и следващите няколко години. Инвестирайте в боди шейпинг и ще спечелите. Това е така, защото тези процедури са много по-достъпни за широк кръг от хора в сравнение с пластичната хирургия. Освен това хората вече търсят комфорта - безболезнени, без възстановителен период, неинвазивни процедури.
16.11.2017

Колко важна е сервизната услуга и сигурността на работата на вашето оборудване за естетични процедури?

Екипът ни от сервизни специалисти извършва висококачествена диагностика и сервизиране на всички апарати и допълнителното оборудване от портфолиото на Бул Мед Консулт. Сервизните ни техници редовно преминават квалификационни курсове за новите технологии на производителите, чиито брандове дистрибутираме в България.
15.09.2017

FaceTite & NeckTite: Революцията на неоперативния фейслифтинг вече е в България

Трима от най-изтъкнатите дерматолози в България участваха в специално организирана демонстрация на иновативната апаратура, след която Д-р Радина Денкова, Д-р Ива Стоилова и Д-р Дончо Етугов сами се убедиха в удивителните резултати от процедурата. Демонстрацията се проведе във Верона, Италия в клиниката на световно признатия пластичен хирург Д-р Пиер Паоло Ровати.
07.09.2017

3 начина да премахнем пигментациите след лятото

Лятото е към края си, но следите от него остават, не само в спомените ни, а и по лицата ни. Именно там, на лицето, най-често срещаме хиперпигментация след лятото. И това е напълно разбираемо, тъй като лицето е непрекъснато изложено на слънце. Проблемът с хиперпигментациите е чисто женски. Най-често дамите в по-зряла възраст са засегнати от този козметичен, но неприятен проблем. След 40-годишна възраст всяка трета жена страда от хиперпигментация. При жените над 50 години процентът на засегнатите е близо 90.
30.08.2017

Д-р Фирас Ал-Ниаими за сп. Beauty Woman: V-Beam Perfecta е един от най-безопасните лазери на повърхностните съдови лезии

На 9 юни 2017 г. в хотел Хилтън, София се проведе високоспециализиран дерматологичен workshop с лектор д-р Фирас Ал-Ниами. Събитието се организира от БулМед Консулт – ексклузивен представител на SyneronCandela за България и събра на едно място водещи дерматолози и специалисти, интересуващи се от най-иновативните технологии в дерматологията.

X