Новото поколение технология вече се прилага и в България

 Нов, много по-бърз и ефективен начин за премахване на космите по тялото на 100% вече се прилага и в България. Става дума за третиране с лазер за епилация, но от ново поколение. За разлика от старите лазери за епилация новият, наречен Gentle LASE PRO, действа по-бързо, безболезнен е и резултатите се виждат след около 4 или 5 процедури, в зависимост от индивидуалните особености на кожата ви. Засега у нас процедури по новата технология можете да си направите само в студио Versus в София.

Новият лазер има няколко големи предимства.

Той може да премахва косми от големи участъци, като например от гърбовете на мъжете. Досега това беше трудно начинание, съпроводено с болка и подлагане на десетки процедури.

Новата технология е доста по-безболезнена, защото е снабдена с охлаждащо устройство, което изстудява кожата дълбоко независимо дали тя се третира бързо или бавно.  Освен това устройството позволява на дерматолога, който ви епилира да вижда мястото, което обработва. Докато при старите лазери това място обикновено е покрито. Така резултатът е доста по-добър.

Още едно предимство на новата технология е, че тя е подходяща за всички типове кожа. Досега най-добре се повлияваха от лазерна епилация светлите кожи. С новия начин на третиране и тъмните кожи също могат да бъдат епилирани гладко.

С новия лазер могат да се премахват различни петна по лицето – такива, които са причинени от слънцето, старчески петна, лунички.


X