Какво е общото между Рейчъл Роу и Мадона?

Демонстрация на терапията за свежо лице на Мадона бе  показана веднага след откриването на „Арена на красовата“. На процедурата  се подложи Рейчъл Роу

Какво е общото между Рейчъл Роу и  Мадона? Освен, че са много талантливи изпълнителки, двете дами ползват една и съща терапия за свежо и сияно лице – терапията на Intraceuticals.  Всъщност процедурата  вече се е наложила в света като Терапията на звездите и дори като Терапията на Мадона. Поп дивата се подлага на нея преди всеки концерт или фотосесия. Нейният личен гримьор  Мишел Пег препоръчва терапията пред всяка друга инвазивна процедура. Ефектът е същият, а усещането – много по-приятно, казва Пег.

Веднага щом „Арена на красотата“ отвори врати на 6 октомври на Терапията на Мадона  се подложи и изпълнителката на електрик соул стила Рейчъл Роу, дъщеря на Камелия Тодорова. Тя е една от първите родни млади звезди, която използва терапията преди изпълнения или фотосесии. Процедурата продължи стандартно – около 40 мин. Рейчъл сподели, че има доста чувствителна кожа и затова се притеснява да се подлага на терапии или да използва различни кремове. Притесненията й обаче изчезнаха веднага щом започна процедурата. „Усещането е много приятно, като лек гъдел“, каза Рейчъл. Тя веднага забеляза разликата в кожата си – много по-хидратирана, стегната и сияеща.  Чувствителната й кожа се повлия доста добре от терапията, тъй като тя е изключително подходяща именно за проблемни кожи.

Какво всъщност представлява терапията?
Подмладяващата терапия Intraceuticals, по известна като Терапията на Мадона, има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа. Резултатите са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

Терапията е мощен антиоксидант. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Предимството на неинвазивната мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект. Процедурата е приятна и безболезнена. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Ева Лунгория.

 

Снимки Боби Кирилов


X